Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

To byrødder har rundet 25 år i lokalpolitik

- Jeg har haft rigtig mange gode timer. Jeg synes, det har været fantastisk og utrolig spændende, sagde Erik Kvist om årene, det indtil videre er blevet til i lokalpolitik. Foto: Michael Svenningsen
For to garvede byrådsmedlemmer har 2019 været et jubilæumsår.

Hedensted: På onsdagens byrådsmøde fik Venstres Kirsten Terkilsen og Dansk Folkepartis Erik Kvist en lille gave som tak for deres mangeårige indsats i kommunalpolitik.

Begge har i 2019 rundet 25 år som byrådspolitikere.

- Det er en særlig hobby. Man stikker snuden frem, men I har hængt i. Og 25 år er også en sjat år. Så på vegne af kollegaerne vil jeg sige tak for indsatsen, sagde borgmester Kasper Glyngø inden overrækkelsen af gavekurve.

Kirsten Terkilsen har repræsenteret Venstre gennem alle 25 år.

Tilbage i 1993 blev hun valgt til byrådet i Tørring-Uldum Kommune. Hun var borgmester fra 2001 til 2006 og fortsatte som byrådsmedlem i den nye Hedensted Kommune.

Her var hun borgmester fra 2010 og frem til 2017. I dag er Kirsten Terkilsen medlem af udvalget for Politisk Koordination og Økonomi.

Erik Kvist blev i 1993 valgt som førstesuppleant for Venstre. Året efter kom han i byrådet. I 1995 brød han med Venstre og blev løsgænger.

I 1997 stillede han op til byrådet for sin egen borgerliste og blev valgt. Han blev genvalgt i 2001. I 2004 skiftede han til Dansk Folkeparti, som han siden har repræsenteret. I otte år var han formand for seniorudvalget. I dag er han formand for det særlige opgaveudvalg for tværgående politik.

- Noget af det, jeg har hæftet mig ved, er dagsordenens udformning. Da jeg startede kunne der være tre sager på et stykke papir, sagde Kirsten Terkilsen onsdag. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

70-årige Inger har klædt de kendte og rige på i flere årtier: Folk kører gerne langt for designerens råd

Annonce