Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Tunnel-skilte bliver til velgørenhedsplakat: Vil lave projekt for de unge

Nu kan man købe en plakat med positive budskaber og samtidigt støtte de lokale unge. Bag projektet står Søren Bach fra Superbrugsen Hedensted, Heidi Baltzer Schmidt, Hedensted Erhverv, Bente Dragsbæk Dragsholm Vine og Mette Bendesgaard, frisør. Foto: Elisabet D. Hyttel
Nu kan du købe en plakat med de positive budskaber fra den nyrenoverede tunnel under jernbanen og samtidigt støtte et projekt for de unge.

Hedensted: "Gør mere af det, der gør dig glad", "Drøm stort", "Find ikke fejl - Find en løsning".

Disse og en række andre budskaber har siden november prydet gangtunnelen under jernbanen i Hedensted.

Budskaberne kom op i forbindelse med, at samarbejdet BID Hedensted ville gøre noget ved den skumle tunnel, men nu ruller ideen videre.

Annonce

Budskaberne, som var lavet af virksomheden SignService er nemlig kommet på en plakat, der kan købes for 165 kr. Formålet er at samle penge ind til et projekt, der kan blive til gavn for byens unge, der i den grad mangler et sted at være.

- Formålet med BID Hedensted er netop at få ideerne til at rulle videre i et samarbejde mellem byens butikker, foreninger og borgere, fortæller Heidi Baltzer Schmidt fra Hedensted Erhverv, der er en del af projektet.

10.000 kr. i overskud

Superbrugsen har påtaget sig omkostningerne ved at få trykt de første 100 plakater, som, efter omkostningerne er trukket fra, vil give et overskud på 10.000 kr. til et projekt.

- Vi håber, at også folk uden for Hedensted vil købe plakaten, og vi har fået henvendelser. Det handler om at få solgt så mange som muligt, så vi kan gøre noget for byens unge, siger Mette Bendesgaard.

Plakaten måler 50 gange 70 cm og kan købes ved at betale via mobilepay. Derefter kan man hente plakaten hos Dragsholm Vine.

Lørdag 6. marts sælges plakaterne i Superbrugsen i Hedensted i tidsrummet 10-13.

- Vores drøm er, at vi kan få udsolgt og være nødt til at trykke flere plakater, siger Heidi Baltzer Schmidt, der kan fortælle, at den første plakat allerede er solgt.

Præcist hvilket projekt, penge skal gå til, vil efterfølgende blive besluttet i BID Hedensted. Alle kan være med på møderne, som bliver holdt online. Det næste foregår 22. februar.


Det handler om at få solgt så mange som muligt, så vi kan gøre noget for byens unge.

Mette Bendesgaard


Nu kan man købe en plakat med positive budskaber og samtidigt støtte de lokale unge. Foto: Elisabet D. Hyttel
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce