Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Tysk familie fra Hamborg holder ferie på danske farvande: Tirsdag ankom de i Juelsminde

Torsten Otto, Katsu Lask, Rasmus Otto og Kalle Otto fra Hamborg tilbringer hver sommer i Danmark, hvor de nyder livet på vandet. Foto: Nicklas Ansbjerg Nielsen
En tysk familie fra Hamborg ankom i sidste uge på Juelsminde Lystbådehavn. Hver sommer tilbringes på de danske farvande, men det var første gang i seks år, de trådte på land i Juelsminde.
Annonce

Juelsminde: En eftermiddag i sidste uge ankom det tyske kærestepar Torsten Otto og Katsu Lask sammen med sønnerne Rasmus og Kalle Otto til Juelsminde Lystbådehavn.

Den nordtyske familie ville tilbringe to dage på deres færd gennem danske farvande, før de 1. august vender båden hjem mod Hamborg.

- Vi startede rejsen i Sønderborg, og vi havde egentlig planlagt at sejle til Samsø, men det har blæst alt for meget. Havnen her i Juelsminde er rigtigt godt beskyttet, så vi besluttede at lægge i land her, sagde 45-årige Katsu Lask, der til daglig arbejder som programmør.

Annonce

Hver sommer i Danmark

Det er ingenlunde en engangsforestilling, at familien fra Hamborg har lagt kursen mod danske kyster.

Hver sommer tilbringes ferien nemlig i Danmark, hvor de overnatter i den mere end 40 år gamle familieejede båd, hvori Torsten Otto har haft sin opvækst.

- Det er en rigtig god måde at holde ferie på, og vi nyder hver sommer i Danmark meget, sagde 46-årige Torsten Otto, der er lydtekniker i hverdagen.

Annonce

God fisk og forhåbentligt godt vejr

Størstedelen af sommertiden anvender familien som regel på det sydfynske øhav, men i år skulle det være anderledes.


Vi startede rejsen i Sønderborg, og vi havde egentlig planlagt at sejle til Samsø, men det har blæst alt for meget.

Katsu Lask


Sidst de besøgte Juelsminde halvøen var for seks år siden, hvorfor de alle så spændt frem mod de næste dage.

- Jeg husker, at de har virkelig god fisk her i Juelsminde, men nu vil vi først og fremmest ind og have en hotdog, fordi vi er virkelig sultne - og så tænker vi at se kirken bagefter, fortalte en forventningsfuld Katsu Lask.

- Og børnene vil rigtigt gerne ud at svømme og stand up paddle, så vi håber på godt vejr, sagde Torsten Otto, hvilket 12-årige Rasmus Otto og ni-årige Kalle Otto med store smil nikked enigt til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce