Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ugens politirapport Hedensted uge 31

Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Løsning: En 23-årig kvinde fra Aarhus var mandag 27. juli kl. 12.06 årsag til et færdselsuheld på motorvejen ved Løsning. Kvinden kom kørende i anden vognbane i sydgående retning, men overså, at de forankørende biler bremsede op. Hun påkørte en bil ført af en 35-årig mand fra Risskov. Der skete ingen personskade ved uheldet, men begge vognbaner var kortvarigt spærret, mens der blev ryddet op, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Korning En villa på Fredsbovej i Korning blev mellem søndag 26. juli kl. 20 og tirsdag 28. juli kl. 12  udsat for indbrud.

Gerningsmanden er kommet ind via en vestvendt terrassedør og har stjålet kontanter, otte designerstole og to designerlamper af ukendt mærke, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Juelsminde Man skal ikke smide almindeligt køkkenaffald i en butikscontainer. Det fandt en 31-årig mand fra Hosby ud af. I perioden mellem 23. juli og 30 juli læssede han nemlig sække med husholdningsaffald af i byggemarkedet Jem og Fix’ container på Tofteskovvej i Juelsminde.

Butikken havde dog videoovervågning af det skete og kontaktede derfor politiet, der på videoen kunne aflæse bilens nummerplade.

-Vi fandt efterfølgende frem til manden, der kom og hentede sit affald, så derfor gør vi ikke mere ved sagen, fortæller vicepolitiinspektør Stig Simonsen fra Sydøstjyllands Politi.

Hyrup: Der har i tidsrummet torsdag 30. juni til søndag 2. august været tyveri fra en varebil parkeret på Lysegårdsvej i Hyrup. Tyven har brækket bagdøren op og har blandt andet stjålet batteriværktøj. Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Ølsted: En 23-årig mand fra Løsning måtte lørdag 1. august en tur på skadestuen, efter han var involveret i et færdselsuheld på Bottrupvej i Ølsted.

Uheldet skete kl. 12.29, da den unge mand på motorcykel ikke kunne nå at standse for en venstresvingende bil. Bilen, der kørte i nordlig retning ad Bottrupvej, blev ført af en 55-årig mand fra Løsning, som ikke kom til skade ved sammenstødet.

Sydøstjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger om motorcyklistens tilstand, men fortæller, at han ikke var alvorligt tilskadekommen.


Hedensted Politistation, Valenciavej 4. Politiassistenter: Kent Birk 51518722, René Kreilgaard 5184 2540 - Søren Vind (Hornsyld) 61392218. Juelsminde Politistation: Steen Ibsen 7569 4095. (Evt. Horsens Politi, tlf. 114)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce