Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ugens politirapport Hedensted uge 47

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Hedensted: En eller flere tyve fik lidt af hvert med sig fra et indbrud i et skur på Fogedvænget i Hedensted i weekenden.

Blandt de stjålne genstande er en racercykel, solbriller, golfbolde, en hækklipper og en løvblæser. De to sidstnævnte genstande er af mærket Stihl.

Indbruddet skete mellem lørdag 21. november og søndag morgen. En hængelås blev klippet over.

Løsning: To indbrudstyve blev fredag eftermiddag overrasket midt i ugerningen, da husets beboer kom hjem. Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Ifølge døgnrapporten var de to indbrudstyve omkring klokken 16 brudt ind i en villa på Merkurvej i Løsning, hvor de kom ind ved at knuse ruden i terrassedøren med en muggert.

Da beboeren kom hjem og råbte af tyvene, stak de af. Formentlig uden tyvekoster, men de væltede et fladskærms-tv i farten, oplyser vagthavende ved Sydøstjyllands Politi.

Den ene indbrudstyv beskrives som en 17-18-årig mand af dansk udseende, cirka 180 cm høj, almindelig af kropsbygning, med orange skæg, iført sort Peak Performance jakke og mørk hue.

Signalementet af den anden indbrudstyv er mere sparsomt. Han beskrives alene som en mand iført sort tøj.

Juelsminde: En 51-årig mand fra Horsens er sigtet for spirituskørsel, efter at han lørdag 21. november om aftenen formodes at have kørt bil fra Juelsminde til Pøt Strandby i påvirket tilstand.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi, som modtog anmeldelse fra en anden bilist, der kørte bag den 51-årige på strækningen. Anmelderen var bekymret, da den forankørende slingrende meget, oplyser politiet.

En patrulje rykkede ud og nåede frem, da den slingrende bil havde parkeret ved et sommerhus i Pøt Strandby. I huset traf de den 51-årige mand, som formodes at have kørt bilen, og han var ifølge døgnrapporten temmelig beruset. Han blev anholdt og fik udtaget en blodprøve, og han er nu sigtet for spirituskørsel, oplyser politiets vagtchef.

Hedensted: Det var fyrværkeri, der lørdag 21. november tændte ild i et ubeboet hus på Gesagervej i Hedensted. Det oplyser Sydøstjyllands Politi, som rykkede ud sammen med brandvæsnet, da alarmen lød klokken 22.55.

Det var dog lykkedes for forbipasserende, der også anmeldte branden, at slukke den, oplyser politiet, som tilføjer, at der var tale om en mindre brand.

Patruljen fra Sydøstjyllands Politi fandt ifølge vagtchefen et stykke fyrværkeri omviklet med gaffatape i huset. Da det stadig havde væge og var fugtigt, valgte politiet at rådføre sig ammunitionsryddertjenesten, som senere på natten rykkede ud for at fjerne fyrværkeriet. Indtil da var huset afspærret, oplyser politiet.

Politiet kender endnu ikke årsag eller motiv til, at fyrværkeriet er havnet i huset, som er ubeboet og ejet af kommunen. Det undersøges nu nærmere, siger vagtchefen.

Ølsted: I tidsrummet mellem mandag 16. november kl. 15 og onsdag kl. 20 er der blevet stjålet en uregistreret Ford Focus C-Max varebil.

Den holdt på Ølstedbrovej ved Ølsted, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Hedensted: En 41-årige mand overholdt onsdag 18. november kl. 6.40 ikke sin vigepligt, da han skulle køre ud fra Hedensted Centret på Gesagervej i Hedensted.

Konsekvensen blev, fortæller Sydøstjyllands Politi, at han påkørte en 58-årig kvindelig cyklist.

Kvinden kom ikke til skade ved uheldet.

Hedensted: En ukendt genstand fra en ukendt lastbil ramte tirsdag 17. november kl. 21.25 en bagvedkørende bil på E45 omkring afkørsel 58.

Sydøstjyllands Politi oplyser, at en 22-årig kvinde fra Fredericia kom kørende i sydgående retning, da lastbilen tabte genstanden. Hun kom ikke til skade, men kunne efterfølgende ikke give en nærmere beskrivelse af lastbilen eller genstanden. Det fremgår ikke af døgnrapporten, hvor genstanden ramte bilen.

Hedensted Politistation, Valenciavej 4. Politiassistenter: Kent Birk 51518722, René Kreilgaard 5184 2540 - Søren Vind (Hornsyld) 61392218. Juelsminde Politistation: Steen Ibsen 7569 4095. (Evt. Horsens Politi, tlf. 114)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce