Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ugens Politirapport uge 12 og 13

Hedensted og Løsning Lokalpoliti i Hedensted. Foto: Mads Dalegaard

Hedensted: En 37-årig mand fra Barrit blev natten til tirsdag 23. marts standset af politiet og efterfølgende anholdt, da han kom kørende ad Hovedvejen i Hedensted - i nærheden af tankstationen Circle K.

- Patruljen vurderede, at bilisten var påvirket af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og taget med på stationen for at få taget en blodprøve, fortæller politikommissær Martin Frandsen fra Sydøstjyllands Politi.

Anholdelsen fandt sted kl. 2.40.

Rask Mølle/Løsning: Politiet er ved at undersøge, som der kan være en sammenhæng mellem to enslydende indbrud i henholdsvis Rask Mølle og Løsning.

Indbrudene fandt sted i samme tidsrum fra mandag 22. marts kl. 17 til tirsdag 23. marts kl. 9 og havde foruden samme type mål også samme fremgangsmåde og udbytte.

Førstnævnte var Røde Kors' genbrugsbutik på Peter Hansens Vej i Rask Mølle, hvor indbrudstyvene kom ind ved at smadre en rude med en sten.

Turen gik også til Kirkens Korshærs butik i Løsning, hvor en smadret rude ligeledes blev den ulovlige adgangsbillet.

I begge tilfælde har tyvene stjålet kontanter fra butikken, som dog ifølge politiet var et mindre beløb.

Hedensted: Et ikke-nærmere oplyst sted på E45 inden for Hedensteds kommunegrænse endte en svensk lastbil ifølge Sydøstjyllands Politi i autoværnet i forbindelse med en overhaling.

Lastbil kom kørende i nordgående retning i højre vognbane 24. marts, da en anden lastbil påbegyndte en overhaling. For at give plads trak den svenske 29-årige fører ud mod højre.

Af uransaglige årsager kom han dog for langt ud, hvorfor han mistede herredømmet og stødte sammen med autoværnet.

Politiet fortæller, at manden ikke kom til skade i uheldet.

Hedensted: En indbrudstyv slap afsted med en mængde uspecificeret værktøj, da vedkommende brød ind i en garage på Gesagervej i Hedensted.

Indbruddet fandt sted i tidsrummet mellem onsdag 24. marts kl. 18 og torsdag 25. marts kl. 12.30, oplyser Sydøstjyllands Politi, som ligeledes uddyber, at tyven kom ind ved at slå en hængelås op.

Hornsyld: Torsdag 25. marts kl. 10.55 blev en 30-årig mandlig bilist fra Horsens standset af politiet på Nørregade i Hornsyld.

Patruljen kunne konstatere, at han ikke var i besiddelse af et kørekort, hvorfor han fik en sigtelse med sig fra køreturen.

Daugård: På Ørumvej ved Daugård har en bopæl været ramt af indbrud.

Det skete på et tidspunkt mellem søndag 28. marts klokken 23 og mandag 29. marts klokken ni, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Der blev knust en rude til et værelse og stjålet et fjernsyn, værktøj af mærket Dewalt, en kaffemaskine af mærket Phillips og en smule smykker.


Hedensted Politistation, Valenciavej 4. Politiassistenter: Kent Birk 51518722, René Kreilgaard 5184 2540 - Søren Vind (Hornsyld) 61392218. Juelsminde Politistation: Steen Ibsen 7569 4095. (Evt. Horsens Politi, tlf. 114)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Petanqueklub frustreret efter gentagne tilfælde af hærværk: Det er os selv, der skal bruge flere tusinde kroner

Annonce