Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ugens politirapport uge 15

Hedensted og Løsning Lokalpoliti i Hedensted. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Båstrup: Det lyder underligt, men ifølge Sydøstjyllands Politi er den god nok.

I løbet af et kvarter blev en vejchikane på Bredalvej ved Båstrup natten til onsdag 14. april påkørt to gange uafhængigt af hinanden.

Først var det kl. 0.43 en 36-årig kvinde fra Løsning, der kørte ind i chikanen, hvorefter bilen gik i slinger og endte i grøften.

Annonce

Kl. 0.57 lavede en føreren af en varebil præcis samme manøvre, som i samme omgang nedlagde et vejskilt. Han flygtede efterfølgende fra stedet.

- Det lyder lidt specielt, men jeg kan ikke komme nærmere, hvad der ligger bag, at den samme chikane er blevet påkørt to gange lige efter hinanden, siger vicepolitiinspektør Stig Simonsen.

Ingen af de to bilister kom til skade under uheldene.

Løsning: En eller flere ukendte gerningsmænd slap natten til onsdag 14. april kl. 1.45 afsted med en uspecificeret designlampe, da de brød ind i en villa på Tranebovej i Løsning.

I forbindelse med indbruddet gik alarmen, og en beboer har efterfølgende set en bil køre væk fra gerningsstedet.

- Vi har desværre ingen info om bilen, men hvis nogen har set noget, hører vi gerne nærmere, siger vicepolitiinspektør Stig Simonsen.

Sammen med villaindbruddet kan muligvis kobles yderligere et indbrud. I tidsrummet fra mandag12. april kl. 22.30 til tirsdag 13. april kl. 16 er der nemlig ligeledes på Tranebovej begået et indbrud i en bil.

I det tilfælde er der blevet stjålet to Kay Bojesen turtelduer, nogle tallerkner samt diverse tøj af mærket Tommy Hilfiger fra bagagerummet.

- Vi kan ikke afvise, at det har noget med hinanden at gøre - det er noget, vi kigger på, siger Stig Simonsen.

Hedensted: Lørdag 17. april klokken 11:56 blev en 54-årig kvinde påkørt på Rørkærvej ud for nummer 15.

- Hun går mod øst på fortovet, da hun bliver påkørt af en cyklist, som efterfølgende flygter fra stedet, siger Henrik Dam fra Sydøstjyllands Politi.

Den 54-årige kvinde har ikke været i stand til at give et signalement af cyklisten, men hvis vidner har overværet påkørslen, kan politiet kontaktes på telefonnummer 114.

Hedensted: Formentlig var et øjebliks uopmærksomhed grunden til, at en 31-årig bilist onsdag kl. 11.38 endte i en tilstand, hvor han måtte fragtes med ambulance fra Midtjyske Motorvej ved Hedensted.

Ifølge Sydøstjyllands Politi kører manden, der er fra en uoplyst by vest for Horsens, i sydgående retnings anden vognbane, hvor der på grund af vejarbejde holder en skiltevogn.

Da der i første vognbane kører en tankvogn, er det på grund af den sene reaktion ikke muligt at trække ind, hvorfor manden rammer bagenden skiltevognen.

Efterfølgende slynges bilen ind foran tankvognen, hvorefter den ryger over i rabatten og ca. fire meter op ad en skrænt. På det tidspunkt er farten taget af igen, hvorfor bilen triller tilbage og bringes til standsning i nødsporet.

Manden blev efterfølgende fragtet til nærmere undersøgelse på skade, men ifølge vicepolitiinspektør Stig Simonsen var han ikke kommet alvorligt til skade.

Hedensted Politistation, Valenciavej 4. Politiassistenter: Kent Birk 51518722, René Kreilgaard 5184 2540 - Søren Vind (Hornsyld) 61392218. Juelsminde Politistation: Steen Ibsen 7569 4095. (Evt. Horsens Politi, tlf. 114)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

70-årige Inger har klædt de kendte og rige på i flere årtier: Folk kører gerne langt for designerens råd

Annonce