Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ugens politirapport uge 19

Ugens politirapport fra Hedensted og Juelsminde områderne. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

As: Der blev stjålet tre lamper af ukendt mærke, da derforrige søndag kl. 23.32 var indbrud i et sommerhus på Vigen i As Vig.

Tyven er kommet ind ved at opbryde en terrassedør, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Glud

En villa på Søborgvej i Glud har mellem søndag 5. maj og torsdag kl. 11.30 været udsat for indbrud. Et vindue er brudt op, og der er stjålet tre lamper af ukendt mærke, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Hedensted

Mellem onsdag eftermiddag og torsdag morgen er der blevet stjålet dieselolie fra en gravemaskine, der stod på en byggeplads på Lille Dalby Bakker i Hedensted.

Der er suget 3-400 liter dieselolie op fra tanken, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Løsning

En 20-årig indbrudstyv fra Løsning blev taget på fersk gerning efter at have brudt ind hos Shell på Bredalsvej.

Alarmen gik natten til søndag klokken 02.09. Da politiet nåede frem, mødte betjentene den unge mand, som blødte efter at have været i karambolage med den smadrede rude til kiosken. Han havde rodet rundt i kasseapparatet og havde haft fat i noget tobak.

Den blødende indbrudstyv, som således blev taget på fersk gerning, blev anholdt på stedet. Han er løsladt igen med en sigtelse for indbruddet i bagagen.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Hedensted

Politiet var talstærkt til stede i Hedensted efter anmeldelsen af en voldtægt af en 20-årig kvinde lørdag aften. Synet af en af betjentene fik en 23-årig mand til at råbe, at betjenten var meget grim. Det må man ikke, og den unge mand indkasserede derfor klokken 21.45 en bøde.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Hedensted

Ved Majfesten blev en 16-årig mand fra Hedensted tildelt spark og slag af en ukendt gerningsmand.

Episoden fandt sted natten til lørdag kl. 1.15. Gerningsmand beskrives som udenlandsk af oprindelse og var en del af en større folk, der løb fra stedet, fortæller Sydøstjyllands Politi

Annonce

Løsning

En 37-årig mand fra Løsning er blevet sigtet for trusler på livet mod sin ekskæreste.

Søndag kl. 13.23 blev en patrulje sendt ud til mandens adresse på baggrund af en anmeldelse fra ekskæresten. Manden fortalte, at han havde en gaspistol, og det er politiet mistanke, at den er blevet brugt til at true med.

Annonce

Hedensted

To 15-årige drenge fra Horsens kom i weekenden galt af sted på Horsensvej ved Mørtelvej. Den ene overså, at han skulle dreje og bremsede derfor hårdt op, hvorefter han blev påkørt af den anden.

Begge var på skadestuen, men der skete ikke personuheld.

Hedensted Politistation, Valenciavej 4. Politiassistenter: Kent Birk 51518722, René Kreilgaard 5184 2540 - Søren Vind (Hornsyld) 61392218. Juelsminde Politistation: Steen Ibsen 7569 4095. (Evt. Horsens Politi, tlf. 114)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce