Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ugens politirapport uge 2

Ugens politirapport fra Hedensted og Juelsminde områderne. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Hedensted Politistation, Valenciavej 4. Politiassistenter: Kent Birk 51518722, René Kreilgaard 5184 2540 - Søren Vind (Hornsyld) 61392218. Juelsminde Politistation: Steen Ibsen 7569 4095. (Evt. Horsens Politi, tlf. 114)

Annonce

Hedensted

Hedensted: Røde Kors Genbrugsbutik i Bredgade i Hedensted blev i løbet af natten til forrige tirsdag udsat for indbrud.

Ukendte gerningsmænd havde knust en rude ind til et baglokale og brudt et pengeskab op. Herfra var det stjålet et mindre kontantbeløb.

Det er ikke først gang, butikken har haft indbrud, og det ærgrer Conny Lund, der er med i Røde Kors Hedensteds butiksudvalget.

- Det er træls, at vi gør et stykke frivilligt arbejde for mennesker, der har det dårligt, og så andre bare kommer og tager de penge, siger Conny Lund og tilføjer, at det ødelagte vindue og pengeskab kommer til at koste butikken mere, end hvad der er stjålet.

Hun opfordrer derfor butikkens kunder til at handel med betalingskort, så butikken helt kan undvære at have kontanter liggende.

Annonce

Hedensted

Sydøstjyllands Politi kigger nærmere på en episode, der fandt sted onsdag aften kl. 21 ved Hedensted Centeret på Gesagervej.

En 13-årig dreng blev kontaktet af en ukendt mand, som spurgte om drengen ville med ind i mandens bil. Det sagde dreng nej til og cyklede væk.

- Det er svært at sige, om der er noget i det, men vi har overgivet sagen til landpolitiet, der skal undersøge den nærmere, siger fungerende vicepolitiinspektør Stig Simonsen fra Sydøstjyllands Politi.

Manden beskrives som 20-30 år, 180-190 cm høj, lys i huden. Han talte dansk og var iført en sort hoddie, der var trukket op over hovedet og sorte bukser.

Annonce

Løsning

En 31-årig mand fra Hedensted blev lørdag kl. 11.27 snuppet i Superbrugsen i Løsning med en pakke batterier i lommen, som han ikke havde betalt for.

Batterierne havde en værdi af 54 kr., og manden bliver nu sigtet for butikstyveri, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce