Annonce
112

Ugens politirapport uge 20

Ugens politirapport fra Hedensted og Juelsminde områderne. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Hedensted Politistation, Valenciavej 4. Politiassistenter: Kent Birk 51518722, René Kreilgaard 5184 2540 - Søren Vind (Hornsyld) 61392218. Juelsminde Politistation: Steen Ibsen 7569 4095. (Evt. Horsens Politi, tlf. 114)

As: I perioden fra 29. februar til 9. maj er en grå trailer af mærket Variant forsvundet fra en adresse på Åvænget i As Vig. Traileren har registreringsnummeret LX 9905, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Vesterby

En 36-årig mand var forrige tirsdag aften kl. 19.45 skyld i et færdselsuheld i krydset mellem Vejlevej og Klakringvej ved Vesterby.

Manden kom kørende i sin varebil ad Klakringvej i nordgående retning, men overholdt ikke sin ubetingede vigepligt, da han kørte ud på Vejlevej. Her påkørte han en knallert ført af en 16-årig mand fra Juelsminde. Der skete kun materiel skade ved uheldet, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Hedensted

Mellem forrige tirsdag kl. 22.30 og onsdag kl. 8.45 har der været indbrud i et ulåst cykelskur på Horsensvej i Hedensted.

Tyven er stukket af med en grå mountainbike med grøn staffering af mærket Whistler og forskellige sodavand, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Hedensted

To kvinder, en 18-årig kvinde fra Børkop og en 20-årig kvinde fra Egtved, får nu en bøde for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

Torsdag kl. 13.39 befandt de to kvinder sig af ukendte årsager på Cirkel K på Hovedvejen i Hedensted sammen med flere andre personer.

- De indledte noget, der mindede om et slagsmål, hvorefter vi blev tilkaldt. Da patruljen skrev dem for at overtræde ordensbekendtgørelsen, faldt der ro på dem, fortæller fungerende vicepolitiinspektør Stig Simonsen fra Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Barrit

En 24-årig mand blev torsdag varetægtsfænglset i fire uger sigtet for vold.

Onsdag aften kl. 19.53 blev politiet kaldt ud til en adresse i Barrit. Her havde den 24-årige slået en kvinde i ansigtet fire-fem gange og havde åbnet en bildør mod hende, så hun faldt. Han havde også slået en mand i baghovedet.

- Da patruljen ankom, var han stærkt ophidset og spyttede på to af betjentene og sparkede ud efter en tredje, fortæller Carsten Thostrup fra Sydøstjyllands Politi.

Manden blev torsdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Horsens og varetægtfængslet i fire uger sigtet for vold og for at have spyttet på og sparket ud efter betjentene.

Annonce

Løsning/Daugård

I løbet af lørdag aften fra kl. 18.45 til 22.35 var der indbrud i en garage på Per Rytters Vej i Løsning.

En dør var sparket ind, og der blev stjålet flere hækkeklippere og løvblæsere.

I løbet af weekenden var der også indbrud i et graverhus på Svends Møllevej i Daugård. Tyven er kommet ind via en sydvendt dør, og der er stjålet en Stiga plæneklipper. Den var firhjulstrukket, gul og et med 120 cm klippebord.

- På det seneste er der flere steder stjålet dyre haveredskaber, så det er klart, at det er noget vi kigger på, siger vicepolitiinspektør Stig Simonsen fra Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce