Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ugens politirapport uge 21

Ugens politirapport fra Hedensted og Juelsminde områderne. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Ølsted: En villa på Teglværksvej i Ølsted havde mellem onsdag kl. 06.40 og kl. 15.50 indbrud.

Der blev kastet en flise gennem en rude til et bryggers og stjålet diverse guldsmykker og en mobiltelefon, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Barrit/Tørring

Der var fangst to gange torsdag, da Sydøstjyllands Politis specialpatrulje var på jagt efter hashpushere i lokalområdet.

Først stoppede de en 38-årig mand fra Barrit, der kørte i en bil på Vejlevej i Horsens med en kvindelig passager. På sig havde han noget kokain, og det fik politiet til at tage hen på hans adresse. Her fandt de bla. 13 gram skunk, 300 gram hash, diverse amfetamin, doping og ulovlige blankvåben.

Det var nok til at anholde manden og sigte ham for besiddelse af og forsøg på salg af hash, oplyser politiet.

Siden gik turen til Tørring, hvor specialpatruljen opstøvede en 18-årig mand, som de mistænkte for at være i besiddelse af stoffer. Da de fandt ham på Østergade havde han 7,2 gram kokain i salgsposer på sig. I hans hjem lå yderligere 1,8 gram skunk og 1230 gram hash.

De to sager har ikke umiddelbart nogen forbindelse til hinanden, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Hedensted Politistation, Valenciavej 4. Politiassistenter: Kent Birk 51518722, René Kreilgaard 5184 2540 - Søren Vind (Hornsyld) 61392218. Juelsminde Politistation: Steen Ibsen 7569 4095. (Evt. Horsens Politi, tlf. 114)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce