Annonce
112

Ugens politirapport uge 21

Ugens politirapport fra Hedensted og Juelsminde områderne. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Hedensted Politistation, Valenciavej 4. Politiassistenter: Kent Birk 51518722, René Kreilgaard 5184 2540 - Søren Vind (Hornsyld) 61392218. Juelsminde Politistation: Steen Ibsen 7569 4095. (Evt. Horsens Politi, tlf. 114)

Hedensted: En 68-årig kvinde fra Hedensted fik forrige tirsdag i tidsrummet mellem kl. 15.30 og 16.30 stjålet sin pung fra sin taske, mens hun var ude at handle i Superbrugsen på Bytorvet i Hedensted.

Pungen er sort og indeholdt personlige kort og effekter, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Hedensted

En 37-årig mand fra Hedensted Kommune blev torsdag varetægtsfængslet i fire uger ved et grundlovsforhør i Retten i Kolding.

Manden er for besiddelse af narko, efter at politiet fandt 25 gram kokain og 56 gram hash på hans bopæl.

Det oplyser senioranklager Christina Bork Hansen, Sydøstjyllands Politi.

Grundlovsforhøret blev ført for lukkede døre af hensyn til efterforskningen, oplyser anklageren, der derfor ikke har flere oplysninger i sagen.

Manden nægter sig skyldig.

Annonce

Korning

Der har været indbrud i graverens redskabshus ved Korning Kirke. Døren til rummet er brudt op, og der er stjålet en havetraktor og en hækkeklipper, fortæller vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi, som modtog anmeldelsen lørdag aften klokken 19.51.

- Vi er interesseret i at høre fra nogen, der har set eller hørt noget i forbindelse med indbruddet, fortæller vagtchefen, som tilføjer, at der i hele politikredsen har været en del af den slags indbrud, hvor udbyttet er dyre, professionelle havemaskiner.

Annonce

Barrit

En varebil, der holdt på Sigurd Stenhøj Vej i Barrit har mellem onsdag 20. maj kl. 17og søndag 24. maj kl. 11.45 været udsat for indbrud. En rude i døren til varebilen var blevet knust, og der er stjålet diverse elværktøj af mærket Makita, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce