Annonce
112

Ugens politirapport uge 22

Ugens politirapport fra Hedensted og Juelsminde områderne. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Hedensted Politistation, Valenciavej 4. Politiassistenter: Kent Birk 51518722, René Kreilgaard 5184 2540 - Søren Vind (Hornsyld) 61392218. Juelsminde Politistation: Steen Ibsen 7569 4095. (Evt. Horsens Politi, tlf. 114)

Hedensted: Sydøstjyllands Politi og Sydøstjyllands Brandvæsen blev tirsdag i sidste uge kaldt ud til to mindre brande i Hedensted. Det oplyser vicepolitiinspektør Stig Simonsen.

Klokken 17.39 opstod der brand i en offentlig tilgængelig container på Blæsbjergvej. Da politiet kom til stedet var der ingen synlige flammer. Det vides ikke, hvordan branden er opstået.

Anden gang politi og brandvæsen blev kaldt til Hedensted var klokken 01.57 natten til onsdag. Denne gang gik turen til Mosetoften, hvor der var brand i en gasdrevet truck hos virksomheden GM Plast. Der kom dog kun røg og der skete ingen skade.

Ingen af sagerne efterforskes yderligere

Annonce

Barrit

En 70-årig mand overraskede onsdag aften kl. 20.45 to tyve i et hus på Kirkebro ved Barrit.

Manden befandt sig på førstesalen, da han hørte lyde fra stueetagen, og da han kom neden under, så han to mænd, der straks stak af fra huset og forsvandt i en sort bil.

De var kommet ind i huset ved at bryde en hoveddør op og beskrives som 25-35 år, men uden yderligere signalement. Tilsyneladende nåede de ikke at stjæle noget.

Sydøstjyllands Politi vil gerne hører fra vidner på tlf. 114.

Annonce

Hedensted

En 25-årig mand fra Uldum blev standset ved en rutinekontrol onsdag aften kl. 23.31 på Hovedvejen ved Hedensted.

Det viste sig, at han kørte bil, selvom han ikke havde kørekort og var påvirket af euforiserende stoffer, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce