Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ugens politirapport uge 25

Politi. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Hornsyld: Et trafikuheld på Bjerrevej ved Hornsyld fik natten til søndag 21. juni konsekvenser for den nærmeste nabo.

Bilisten, der formentlig var ude i et solouheld, påkørte en hæk og et elskab, og det sidste leverede strøm til den nærliggende gård. Det betød, at en stald med 3000 svin pludselig mistede strømmen.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Politiet modtog anmeldelsen om uheldet kl. 4.45, og de kontaktede straks gårdejeren og fik genetableret strømmen. Svinene er i følge politiets oplysninger ikke kommet til skade.

Bilen var blevet efterladt i grøften, og politiet har endnu ikke været i kontakt med dens ejer.

Løsning: En 18-årig mand fra Hedensted blev søndag 21. juni kort efter midnat stoppet i sin bil af politiet ud for Løsning Kro. Han blev bedt om at blæse i et alkometer, og det viste, at han havde indtaget for meget alkohol til at køre bil. Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Bjerre: Søndag morgen 21. juni kl. 4.45 skete der et færdselsuheld på Bjerrevej i Bjerre.

En bil kom kørende ad Bjerrevej i sydlig retning ind i Bjerre by.

Af ukendte årsager mistede føreren kontrollen over bilen og påkørte et elskab. Derefter fortsatte bilen ind i en hæk.

Da politipatruljen nåede frem, var føreren af bilen ikke til stede, men bilnøglen sad stadig i tændingen.

Søndag formiddag var det endnu ikke lykkedes for Sydøstjyllands politi at træffe bilens ejer.

Hostrup: Opførelsen af en stor villa ved landsbyen Hostrup mellem Hedensted og Stouby gik torsdag eftermiddag, 18. juni, helt galt.

Ved 15-tiden var håndværkerne i gang med at lægge tagpap på bygningen på Hostrupvej, da der pludselig gik ild i noget papiruld.

Det oplyste Sydøstjyllands Brandvæsen omkring klokken 16.15.

- Vi håber, at råhuset kan reddes, men taget er helt væk. Vi er 12 mand derude, men det kommer til at tage nogle timer med efterslukning, sagde indsatsleder Aqqaluk Petersen.

Han fortæller, at håndværkerne lige netop nåede at fjerne de gasflasker, som blev brugt til at brænde tagpappet fast med.

- Der er ikke nogen, der er kommet til skade, og de nærmeste nabohuse ligger et par hundrede meter væk, sagde Aqqaluk Petersen.

Alarmen om branden indgik klokken 15.10.

Hedensted: En 24-årig mand med ukendt adresse blev onsdag 17. juni kl. 22.11 standset på Markdalen i Søndre Aldum af en patrulje.

Det viste sig, at han kørte knallert, mens han var påvirket af euforiserende stoffer, hvilket han bliver sigtet for, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Hedensted: En 24-årig mand fra Vejle kørte onsdag 17. juni kl. 23.39 galt på Kildeparken i Hedensted.

Af ukendte årsager mistede han herredømmet over bilen, som endte i rabatten. Manden blev efterfølgende kørt til tjek på skadestuen, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Hedensted: En 21-årig mand fra Hedensted blev natten til torsdag kl. 00.08 anholdt på Stjernegårdsvej i Hedensted. Manden havde knust højre sidespejl på en personbil, hvilket han nu bliver sigtet for, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Snaptun/Juelsminde: Sydøstjyllands Politi var 16. juni på vandet ved Snaptun, Juelsminde og Fredericia for at kontrollere både og andre fartøjer.

Det blev til 19 sigtelser, og i alt blev 11 personer sigtet, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Sigtelserne omfattede for høj hastighed af både vandscootere og speedbåde, manglende veste, og glemte beviser og forsikringspapirer.

Loven er for nyligt blevet ændret, så alle der styrer (har hænderne på rattet) en speedbåd, skal have et bevis, der viser, at de har de rette kvalifikationer til det. Man må derfor ikke overlade roret til en person uden dette speedbådsbevis.

Dette gælder også for vandscootere, og beviset er et krav, uanset om du ejer eller lejer fartøjet. Bøden for at styre en speedbåd eller en vandscooter uden bevis er 5000 kr.

Patruljerne tjekkede også for dette under kontrollen. Ingen blev sigtet, men en person på en vandscooter fik en påtale for dette forhold – fordi en anden person (uden bevis) end føreren af vandscooteren også havde hænderne på rattet – og dermed også styrede.

Sønder Aldum: I tidsrummet mellem 16. juni kl. 18 og 17. juni kl. 16.30 der er blevet stjålet forskellige ting fra en ulåst garage på Markdalen i Søndre Aldum.

Tyven er sluppet af sted med en motorsav af ukendt mærke, noget elværktøj, en værktøjskasse og noget kabelskrot, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Hedensted: En 43-årig rumænsk lastbilchauffør var mandag kl. 10.27 årsag til et færdselsuheld på Gesagervej i Hedensted.

Chaufføren kom kørende ad Lundagervej og kørte frem for ubetinget vigepligt i rundkørslen ved Gesagervej, hvor han påkørte en bil ført af en 56-årig mand fra Vejle.

Der skete kun materiel skade ved uheldet, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Hedensted Politistation, Valenciavej 4. Politiassistenter: Kent Birk 51518722, René Kreilgaard 5184 2540 - Søren Vind (Hornsyld) 61392218. Juelsminde Politistation: Steen Ibsen 7569 4095. (Evt. Horsens Politi, tlf. 114)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Ny bedemand har overtaget i Tørring og Hedensted: Del af større kæde

Annonce