Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ugens politirapport uge 27

Politi
Annonce

Hedensted: En chauffør mistede søndag 3. juli klokken 9.02 herredømmet over sin lastbil. Den kørte udover autoværnet på motorvej E45 i sydgående retning ved Hedensted. Det fortæller vagtchef John Skjødt fra Sydøstjyllands Politi.

Han ved ikke, hvorfor chaufføren i lastbilen med Rema 1000-logo forulykkede, men oplyser, at der var tale om et solouheld, hvor ingen umiddelbart kom til skade. Mens oprydningen stod på, var et spor farbart.

Klakring: Mellem onsdag 1. juli klokken 20 og den følgende lørdag klokken 20 har der været forsøg på indbrud i en garage på Savværksvej i Klakring.

Gerningsmændene har forsøgt at bryde en aluminiumsdør op, men var ikke lykkes med forehavendet. Det oplyser politikommisær Mich Clausen fra Sydøstjyllands Politi.

Hornum: Et dødsbo på Hornumkærvej blev mellem onsdag 1. juli kl. 6.16 og torsdag kl. 6 udsat for indbrud.

Gerningsmanden var gået ind af en ulåst havedør og havde væltet skabe og sparket en dør ind. Der blev stjålet sølvtøj til 18 personer og nogle vaser samt et luftgevær, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Løsning: En beboer på Vestergade i Løsning var ikke helt opmærksom, da vedkommende skulle riste brød kl. 20 minutter over midnat, natten til fredag 3. juli.

Brødristningen udviklede så meget røg, at brandvæsen og politi blev tilkaldt, men da de nåede frem, var der kommet styr på situationen, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Løsning: En eller flere ukendte gerningsmænd har onsdag 1. juli i tidsrummet 19 til 21 begået hærværk mod en bil parkeret på Tranebovej ved Løsning Stadion.

Sydøstjyllands Politi oplyser, at den forreste rude i højre side er blevet knust med en sten, men at der ikke umiddelbart er taget noget fra bilen.

Hedensted: To unge mænd er sigtet for lov om euforiserende stoffer, efter at de onsdag 1. juli kl. 20.50 blev snuppet med hhv. 0,4 og 0,8 gram hash på sig.

Ifølge Sydøstjyllands Politi traf en patrulje de to mænd ved petanquebanen på Østerbrogade i Hedensted og standsede dem der.

Der er tale om en 22-årig mand fra København og en 21-årig mand fra Hedensted.

Øster Snede: To passagerer måtte køres til undersøgelse på hospitalet, efter en 20-årig mand fra Hostebro kørte galt på Bredalvej ved Øster Snede mandag 30. juni kl. 16.37. Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Uheldet skete, da chaufføren bremsede hårdt op inden en vejchikane og dermed mistede kontrollen over bilen. Bilen ramte herefter et vejskilt og en brandhane.

De to passagerer var hhv. en 21-årig mand fra Ringe og en 23-årig mand fra Esbjerg.

Hedensted Politistation, Valenciavej 4. Politiassistenter: Kent Birk 51518722, René Kreilgaard 5184 2540 - Søren Vind (Hornsyld) 61392218. Juelsminde Politistation: Steen Ibsen 7569 4095. (Evt. Horsens Politi, tlf. 114)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce