Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ugens politirapport uge 29

Ugens politirapport fra Hedensted og Juelsminde områderne. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Gram: Hvordan tyven er kommet ind, vides ikke, men en ubuden gæst brød natten til mandag i tidsrummet kl. 2.56 til kl. 3.24 ind i en villa på Gram Møllevej i Gram.

Sydøstjyllands Politi fortæller, at vedkommende var rundt i hele huset, men der er intet overblik over, hvad der er stjålet.

Annonce

Daugård

En familie på Ørumvej uden for Daugård fik mandag aften besøg af en indbrudstyv.

Familien anmeldte det til Sydøstjyllands Politi kl. 18.20, og patruljen kunne konstatere, at tyven var kommet ind ved at smadre en rude i en bryggersdør.

Med sig fik vedkommende blandt andet kontanter, smykker samt elektronik - herunder pc'ere af ikke oplyst mærke, fortæller politiet.

Annonce

Hedensted

En indbrudstyv har fra onsdag kl. 15.25 til torsdag. kl. 05.25 skaffet sig adgang til en virksomhed på Nordre Fabriksvej i Hedensted, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Gerningsmanden er kommet ind ved at bryde en dør til kontoret op, men der er endnu intet overblik over, hvad der er stjålet.

Annonce

Hedensted

Sydøstjyllands Politi har modtaget to anmeldelser om indbrud i virksomheder i et af Hedensteds industrikvarterer.

Det ene sted er på Spettrupvej, mens det andet sted er på Nordre Fabriksvej. Fælles for indbrudene er, at gerningsmanden har knust en rude i tidsrummet fra onsdag kl. 16 til torsdag kl. 7, men tilsyneladende ikke har fundet noget af værdi.

Da der også tidligere er blevet anmeldt et indbrud fra en anden virksomhed på Nordre Fabriksvej i samme tidsrum, er der således sket tre indbrud oven i hinanden.

- Det kunne godt ligne samme gerningsmand, siger vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen.

Annonce

Juelsminde

Søndag kl. 14.40 blev brandvæsen og politi kaldt ud på Grønnevænget i Juelsminde.

Der var gået ild i en garage, og ilden havde bredt sig til en anden garage, der lå lige op ad den første.

Politiets foreløbige undersøgelser tyder på, at årsagen til branden var, at ejeren af den ene garage havde været i gang med en ukrudtsbrænder. Den 52-årige mand fra Hedensted, der havde brugt ukrudtsbrænderen, blev sigtet for overtrædelse af brandbekendtgørelsen, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Taget på begge garager blev brandskadet.

Annonce

Åstrup

Et sommerhus på Åstrupvej havde mellem fredag kl. 16 og søndag kl. 11.30 ubudne gæster, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Der blev stjålet nogle udendørs lamper og opbrudt et skur, men tilsyneladende ikke stjålet noget fra skuret.

Hedensted Politistation, Valenciavej 4. Politiassistenter: Kent Birk 51518722, René Kreilgaard 5184 2540 - Søren Vind (Hornsyld) 61392218. Juelsminde Politistation: Steen Ibsen 7569 4095. (Evt. Horsens Politi, tlf. 114)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce