Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ugens politirapport uge 37

Ugens politirapport fra Hedensted og Juelsminde områderne. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Klakring: En 26-årig kvinde fra Horsens påkørte forrige mandag kl. 18.25 en postkasse og en stensætning ved et hus på Savværksvej i Klakring.

I første omgang kørte hun fra stedet, hvilket fik beboerne i huset til at ringe til politiet. En times tid efter dukkede kvinden dog op på stedet igen og erkendte, at hun havde ramt postkassen, fordi hun havde mistet kontrollen over bilen på grund af det våde vejr. Sagen bliver nu en forsikringssag, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Hedensted

To pas og ekstranøgler til huset forsvandt under et indbrud i en villa på Fogedvænget i Hedensted.

Indbruddet blev begået mellem 5. september og 10 september kl. 10, og der er endnu ikke et fuldt overblik over, hvad der ellers er stjålet, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Hedensted

En 57-årig mand kom til at bakke ind i en anden bil, da han forrige tirsdag kl. 19.15 skulle forlade Nørremark Rasteplads på E45. Der skete kun mindre skade på den anden bil, der var ejet af 51-årig mand fra Aarhus. Det fortæller Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Løsning

En 20-årig mand fra Løsning blev natten til onsdag kl. 01.32 standset af politiet på Båstrupvej.

Det viste sig, at han var frakendt kørekortet, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førere, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Brund

Alt gik galt for en 23-årig mand fra Brædstrup torsdag formiddag.

Han kom kl. 11.30 kørende ad Brund Strandvej, men kørte af ukendte årsager fast i en mark. Han søgte om hjælp ved det nærmeste hus, men beboerne observerede, at han var beruset, så de tilkaldte politiet.

Da den 23-årige fandt ud af det, stak han af til fods ned til stranden, hvor en båd lå fortøjret. Han forsøgte at starte motoren, men det kunne han ikke, og han begyndte derfor at ro.

- Han havde dog glemt at trækket ankeret op, så da patruljen ankom, kunne de anholde ham, fortæller Stig Simonsen fra Sydøstjyllands Politi.

I bilen fandt politiet desuden tyvekoster fra et indbrud i en villa på Nedergårdsvej i Skjold. Manden vil nu blive sigtet for både det og brugstyveri af båden.

Annonce

Daugård

Endnu en gang blev en række bilister taget i fartkontrol torsdag. Deriblandt var der to meget grove overtrædelser, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Kl. 8.55 blev en bilist mål til at køre 119 kmt ved Daugård, hvor hastighedsgrænsen er på 60. Bilisten, en 57-årig mand fra Stouby, vil nu blive sigtet for den overtrædelse.

Kl. 11.14 var det galt på Bråskovvej, hvor den tilladte hastighed er 50 kmt. Her blev en 42-årig mand fra Skanderborg målt til at køre 87 kmt.

Annonce

Ølsted

Et lager i Ølsted er mellem onsdag kl. 15 og søndag kl. 13.40 blevet udsat for indbrud.

Lageret, der ligger på Kirstinelundsvej til hører en virksomhed, men hvad det indeholder, kan Sydøstjyllands Politi oplyse. Der er blevet klippet en blikplade ind til lagerhallen op, men der er ikke overblik over, hvad der er stjålet.

Annonce

Hedensted

En 35-årig mand fra Hedensted kom lørdag kl. 16.32 slemt til skade, da han kom kørende ad Hovedvejen på sin knallert. Manden kørte på cykelstien og mistede pludselig herredømmet over knallerten og kørte ud i rabatten. Ved uheldet slog han hovedet og måtte til Skeby Sygehus. Han tilstand er dog stabil og ikke kritisk, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Hedensted

To gange tikkede anmeldelser om indbrud i Hedensted ind til politiet lørdag aften. Det ene handlede om et indbrud i et hus på Horsensvej. Det var sket i tidsrummet mellem kl. 11 og 23.10.

Her var der blevet knust en rude i terrassedøren, og tyven har ifølge vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi formentlig ledt efter smykker.

Klokken 23.30 tikkede endnu en anmeldelse ind. Denne gang var det et hus på Hyben Alle, det var gået ud over.

Tyven havde været rundt i hele huset, og her er der heller ikke noget overblik over eventuelle tyvekoster. Det oplyser vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi.

Hedensted Politistation, Valenciavej 4. Politiassistenter: Kent Birk 51518722, René Kreilgaard 5184 2540 - Søren Vind (Hornsyld) 61392218. Juelsminde Politistation: Steen Ibsen 7569 4095. (Evt. Horsens Politi, tlf. 114)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce