Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ugens politirapport uge 38

Ugens politirapport fra Hedensted og Juelsminde områderne. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Juelsminde: Et hus på Rosenvænget i Juelsminde blev mellem forrige torsdag kl. 10 og mandag kl. 12 udsat for indbrud. Der var blevet opbrudt et sydvendt soveværelsesvindue med en skruetrækker. Ifølge Sydøstjyllands Politi er alle skaber og skuffer i huset blevet gennemrodet, men der er tilsyneladende ikke stjålet noget.

Annonce

Juelsminde

Nogle arbejdsskure, der står på Strandvejen i Juelsminde, blev i løbet af natten til forrige mandag udsat for indbrud. Det lykkedes tyven at komme ind i to af skurene og stjæle rør, diverse vvs-materiale og værktøj, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Staksrode

En bærbar pc er mellem 12. og 13. september blevet stjålet fra en ulåst varebil, der stod parkeret på Smedskærlund ved Staksrode, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Bråskov

En 28-årig mand fra Klakring var onsdag kl. 19.06 skyld i et færdselsuheld på Bråskovvej i Bråskov. Den 28-årige ville bakke sin varebil ud fra en indkørsel, men overså en motorcyklist, en 65-årig mand fra Odense, der samtidigt var standset i indkørslen, fordi han havde bøvl med sin gps. Ved sammenstødet skete der kun lidt materiel skade, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Hedensted

En 66-årig mand fra Svejbæk var onsdag kl. 18.59 skyld i et færdselsuheld på Gesagervej.

Mand kom kørende ad afkørslen fra motorvejen og ville svinge mod øst, men han overså en bil, der kom kørende ad Gesagervej mod øst, og kørte ud i bilen. Den anden bil var ført af en 86-årig mand fra Løsning. Det skete kun ringe materiel skade ved uheldet, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Løsning

En 20-årig mand slap ifølge Sydøstjyllands Politi med mindre knubs og lidt hovedpine, da han torsdag kl. 7.45 væltede på sin knallert på Vestergade i Løsning.

Årsagen til styrtet var, at en 74-årig mandlig bilist snittede ham i forbindelse med igangsætning fra kantstenen.

Annonce

Løsning

En 28-årig mand fra Løsning har erkendt, at han mellem 8. og 9. september begik et indbrud i kirkekontoret ved Løsning Kirke på Vestergade i Løsning.

Ved indbruddet blev der stjålet otte lamper, en højtaler og nogle kontanter.

- I tirsdags fik vi et tip om, at der ude hos en mand i Løsning blev opbevaret tyvekoster. Vi kørte derfor ud til adressen, hvor vi fandt en del tyvekoster, heraf nogle, der stammede fra indbruddet i kirkekontoret, fortæller vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen fra Sydøstjyllands Politi.

Den 28-årige blev onsdag fremstillet ved et grundlovsforhør i retten i Horsens sigtet for tyveri. Her erkendte han at have begået indbruddet i kirkekontoret, og døren blev derefter lukket af hensyn til den videre efterforskning.

- Formodentlig er der en medgerningsmand på fri fod, siger Lars Peter Madsen.

Manden blev varetægtsfænglet i 14 dage og kærede ikke varetægtsfængslingen, oplyser Lars Peter Madsen.

Annonce

Skjold

En Peugeot 206 blev i weekenden udsat for hærværk. Ejeren opdagede lørdag formiddag, at bilen, der holdt på Sejetvej i Skjold, havde fået knust begge ruder i førersiden, og forruden var også forsøgt knust. Der var desuden stjålet en motorsav fra bagagerummet, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Klejs

To biler stødte lørdag kl. 17.14 sammen på Bjerrevej ved Klejs. En bil, ført af en 40-årig kvinde fra Stouby, kørte af ukendte årsager op bag i en bil, ført af en 18-årig kvinde fra Juelsminde. Der skete umiddelbart ingen personskade ved uheldet, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Hedensted Politistation, Valenciavej 4. Politiassistenter: Kent Birk 51518722, René Kreilgaard 5184 2540 - Søren Vind (Hornsyld) 61392218. Juelsminde Politistation: Steen Ibsen 7569 4095. (Evt. Horsens Politi, tlf. 114)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce