Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ugens Politirapport Uge 4

Hedensted og Løsning Lokalpoliti i Hedensted. Foto: Mads Dalegaard

Hedensted: En 48-årig kvinde fra Hedensted måtte mandag 25. januar en tur på skadestuen med mindre skader, efter hun var blevet påkørt i rundkørslen mellem Daugårdvej og Overholmvej i Hedensted.

En 39-årig mandlig bilist fra Daugård kørte fra Daugårdvej ind i rundkørslen, men overså cyklisten og overholdt ikke sin vigepligt, hvorved han påkørte cyklisten.

Uheldet skete kl. 16.30, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Hedensted: Onsdag 27. januar var der brand i et hus på Rønne Allé i Hedensted.

- Huset er udbrændt. Det sker i forbindelse med noget arbejde på stedet. Man har været i gang med noget isoleringsskum, hvor der så går ild i noget isolering, og det har så brændt huset ned, siger vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi.

Ingen personer var til skade ved branden, som ifølge politiet formentlig er opstået under en renovering af huset.

- Det tyder det i hvert fald på. Det er et firma, der har været derude for at arbejde på huset, og arbejdstilsynet er inde over, siger vagtchefen.

Redningsmandskabet fik anmeldelsen om branden klokken 7:32, og da Folkebladet lagde vejen forbi stedet halvanden time senere, var det tydeligt, at ilden havde haft godt fat i huset.

Hedensted: Både læge, paramedicinere og politi rykkede ud, da en 30-årig mand torsdag 28. januar kl. 15.39 faldt ned fra et stillads på Lille Dalby Bakker i Hedensted.

Politiet har ingen oplysninger om de nærmere omstændigheder for ulykken, men oplyser, at manden efterfølgende blev fikseret og fragtet til sygehuset.

Fredag morgen havde Sydøstjyllands Politi ej heller nogen informationer om mandens tilstand. Ifølge sundhedsperonale på stedet tydede intet dog på, at han var kommet alvorligt til skade.

Da ulykken skete i forbindelse med arbejde, er den nu videregivet til Arbejdstilsynet, som skal se nærmere på, hvorvidt forholdene på arbejdspladsen var efter forskrifterne.

Hornsyld: Såvel en parkeret bil som et elskab kom til skade, da der fredag aften skete et færdselsuheld i Hornsyld.

Uheldet skete lidt før klokken 22.30, hvor en 36-årig mand kom kørende ad Nørregade. Her påkørte han en bil, som holdt parkeret langs vejen. Sammenstødet førte til, at den parkerede bil blev skubbet ind i et elskab.

Uheldet førte til materielle skader, men den 36-årige fører slap uskadt derfra.

Det oplyser Mads Flansmose, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi.

Hedensted: Et rådyr på kørebanen var lørdag aften årsag til, at en personbil endte på taget.

Uheldet skete kl. 19.44 på Daugårdvej i Hedensted, hvor en bilist i forsøget på at undvige rådyret endte i grøften.

Bilisten, hvis nærmere identitet politiet ikke kan oplyse, slap uskadt fra episoden.

Hedensted: Selvom en 42-årig mand fra Brande var frakendt kørekortet, befandt han sig alligevel på E45 ved Hedensted.

Politiet fortæller, at en patrulje bragte manden til standsning lørdag kl. 15.50, hvorefter han blev sigtet for ovetrædelsen.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Hedensted Politistation, Valenciavej 4. Politiassistenter: Kent Birk 51518722, René Kreilgaard 5184 2540 - Søren Vind (Hornsyld) 61392218. Juelsminde Politistation: Steen Ibsen 7569 4095. (Evt. Horsens Politi, tlf. 114)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Gratis cykler til 10-årige gymnastikdrenge blev startskuddet: Nu giver Mathias liv til hundredevis af skrotcykler

Annonce