Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ugens Politirapport uge 45

Arkivfoto
Annonce

Stenderup: En 46-årig mand fra Stenderup har mellem søndag 1. november kl. 22 og mandag kl. kvart i syv fået stjålet sin knallert.

Knallerten, der er sort og af mærket Peugeot, stod på Ørnstrupvej, da den blev stjålet, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Juelsminde: Natten til onsdag 4. november kl. 1.16 udbrød der brand i en villa på Rugvænget i Juelsminde.

Politi og brandvæsnet blev kaldt til stedet.

- Huset var helt overtændt, da vi nåede frem, og vinduerne var gået, så det handlede om at sikre, at branden ikke bredte sig til naboerne. Det blæste kraftigt, så det gav ekstra næring til branden, fortæller indsatsleder Søren Sonne Hornbech, der havde to autosprøjter og to tankvogne på sagen.

Branden blev slukket, men huset brændte ned. Beboerne nåede ud af huset inden.

- Vi skal nu have en tekniker på stedet for at undersøge brandårsagen. Muligvis skyldes det en tændt dekoration, men det skal vi først have undersøgt, siger vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi, Stig Simonsen.

Ølsted: Brandvæsnet og politiet var tirsdag 3. november kl. 21.35 kaldt ud til Bakkesvinget i Ølsted.

Der var gået ild i et pillefyr, men branden blev hurtigt slukket og der skete ikke nogen skade på huset, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Hedensted: En vaks borger fandt onsdag 4. november kl. 14.30 omkring 100 skeer, knive, gafler af sølv på pendlerpladsen på Gesagervej.

Sydøstjyllands Politi kan ikke umiddelbart knytte de mange stykker sølvtøj til et bestemt indbrud.

- Hvis der er nogen, der mangler sølvtøj, så må de gerne rette henvendelse til os, siger Martin Frandsen fra Sydøstjyllands Politi.

Der er ikke oplysninger om, af hvilket mærke sølvtøjet er. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

Ølsted: Et sammenfald af uheldige omstændigheder betød, at en varebil torsdag 5. november udbrændte efter en voldsom brand på Vesterled i Ølsted.

- Branden opstod, da nogen var ved at hælde brændbar væske på en kompressor i nærheden af bilen. Pludselig gik der ild i dampene, som spredte sig, og ilden fik fat i den parkerede bil, som udbrændte, fortæller vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi.

Han oplyser, at ingen personer kom til skade ved branden.

Der var bekymring for, at den voldsomme brand kunne sprede sig til en nærliggende villa, men det lykkedes brandfolkene at inddæmme ilden, så det kun var bilen, der udbrændte.

Daugård: Mellem mandag 2. november kl. 18 og tirsdag 3. november kl. 11 har der været indbrud i et skur på Stabelhjørnevej i Daugård.

Det lykkedes tyven at afmontere et håndtag, så man kunne komme ind i skuret. Der blev stjålet en crosser, elredskaber, haveredskaber og et cykelstativ, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Juelsminde: Nummerpladerne på en knallert, der stod på Fyrrelunden i Juelsminde, blev mellem onsdag midnat og torsdag morgen stjålet.

Knallerten, der er af mærket VGA Explorer, har nummerpladen CB 73 98, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Hedensted: En 15-årig mand fra Juelsminde blev torsdag 5. november kl. 8.32 standset på Stjerngårdsvej i Hedensted.

Det viste sig, at han var påvirket af euforiserende stoffer og desuden ikke have kørekort til knallerten. Han vil nu blive sigtet for de to ting, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Juelsminde: To biler tørnede fredag 6. november sammen i krydset mellem Rousthøjs Allé og Ringvejen i Juelsminde, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Det sket ifølge døgnrapporten klokken 10.52, da en 80-årig mand, som kom fra Rousthøjs Allé, kørte frem i krydset for rødt lys. En 46-årig mand, der kørte ad Ringvejen, kunne dermed ikke undgå at ramme bilen med den 80-årige, fortæller vagtchefen.

Efter sammenstødet ramte en af bilerne en lygtepæl, og der skete stor materiel skade på bilerne, men ingen personskade, oplyser politiet.

Hyrup: En 64-årig mand fra Juelsminde måtte en tur på skadestuen, efter han lørdag 14. november kl. 11.09 påkørte en forankørende på Vejlevej mellem Hyrup og Over Barrit.

Manden overså ifølge Sydøstjyllands Politi, at en 30-årig mand fra Hornsyld havde gjort an til at svinge til højre ad Smedskærlund.

Den 30-årige slap uden skader.

Hedensted Politistation, Valenciavej 4. Politiassistenter: Kent Birk 51518722, René Kreilgaard 5184 2540 - Søren Vind (Hornsyld) 61392218. Juelsminde Politistation: Steen Ibsen 7569 4095. (Evt. Horsens Politi, tlf. 114)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce