Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ugens politirapport uge 47

Annonce
Annonce

Løsning

En VW Transporter blev torsdag formiddag stukket i brand på Stubberupvej. Transporteren tilhørte et pakkebud, der kort for inden var blevet farøvet udenlandsk valata af fire mænd. De fire mænd blev efterfølgene anholdt på Fyn og fremstillet i grundlovsforhør.

Hedensted Politistation, Valenciavej 4. Politiassistenter: Kent Birk 51518722, René Kreilgaard 5184 2540 - Søren Vind (Hornsyld) 61392218. Juelsminde Politistation: Steen Ibsen 7569 4095. (Evt. Horsens Politi, tlf. 114)

Juelsminde: En motorbåd, der ligger i Juelsminde Havn, har mellem søndag 10. november kl. 15 og søndag 17. november kl. 15 været udsat for indbrud. Båden er blevet opbrudt, og der er stjålet VHS-radio, en kikkert, en temperaturmåler og spiritus, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Stouby

Forrige mandag mellem kl. 7.30 og 15.45 har der været indbrud i en landejendom på Stouby Kirkevej, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Der er blevet aflistet en rude til en staldbygning, som ligger i forlængelse af stuehuset, og den vej har gerningsmanden fået adgang til huset og stjålet en indkøbspose med gaver, fire styk Sonos højtalere, smykker og to hvide ipads.

Annonce

Stouby

En knalletfører fik sig en slem forskrækkelse, da han forrige tirsdag morgen ved syv-tiden kørte ad Vejlevej mod øst. Her blev han nemlig ramt af en bil, der kørte ud på Vejlevej fra Ællingevej i et venstresving. Føreren af bilen var en 49-årig mand fra Stouby, mens knallertføreren var en 18-årig mand fra Stouby. Der skete materiel skade på begge køretøj, og knallertføreren fik nogle knubs ved uheldet. Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Glud

En 27-årig mand fra Horsens kom ud for et solouheld, da han kørte ad Stourupvej mod syd i bil. Af uvisse årsager mistede han pludselig herredømmet, og bilen endte i grøften efter at have ramt et træ og et elskab. Sydøstjyllands Politi blev gjort opmærksom på den forulykkede bil tirsdag eftermiddag og kontaktede ejeren, mandens mor. Hun kunne ifølge politiet berette, at den unge mand har det fint.

Annonce

Løsning

En hvid knallert af mærket PGO blev onsdag mellem kl. 16.30 og kl. 19 stjålet fra Fasanvej i Løsning.

Knallerten har registreringsnummeret XP 6346, fortæller Sydøstjyllands Politi, der gerne modtager oplysninger om knallerten.

Annonce

Juelsminde

De to mænd, en 27-årig mand fra Fredericia og en 47-årig mand fra Løsning, kom af ukendte årsager i klammeri på Nem Bilvask på Remmerslundvej. Ifølge Sydøstjyllands Politi gav den ene den anden et klap på kinden, hvorefter den anden sparkede ud efter ham. Politiet mødte op, og de to mænd blev sigtet.

Annonce

Løsning

En 39-årig mand fra Vejle er sigtet for indbrud, efter han fredag blev standset på Lundagervej i Løsning.

- Vi fik en anmeldelse om en slingrende bilist, og da vi fik ham standset, viste det sig, at han havde ting i bilen, som, vi mener, er koster fra et indbrud, oplyser vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi, Henrik Dam.

Af hensyn til sagens videre efterforskning ønsker han endnu ikke at komme nærmere ind på, hvilke genstande, der er tale om.

Den 39-årige fremstilles lørdag formiddag for en dommer i et grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling. Politiets anklager vil bede om lukkede døre i retten af hensyn til den videre efterforskning af sagen, som kan involvere flere gerningsmænd, oplyser vagtchefen.

Juelsminde

En 59-årig mand fra Juelsminde er sigtet for spirituskørsel.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi, som rutinemæssigt standsede manden lørdag kl. 18 på havnen i Juelsminde. Her kørte manden, selvom han tilsyneladende havde promiller i blodet. Han måtte derfor med på stationen for at afgive en blodprøve, oplyser vagtchefen.

Klakring

Et lager på Klakring Stationsvej blev mellem onsdag kl. 8 og søndag kl. 11.30 udsat for indbrud. En dør var blevet brudt op, og der blev stjålet elværktøj af mærket Makita, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Juelsminde

To villaer i Kejsdalen i Juelsminde har været udsat for indbrud. Det ene indbrud skete natten til lørdag kl. 02.45, der blev opbrudt en terrassedør, men formentlig ikke stjålet noget, fremgår det af politiets døgnrapport.

Det andet indbrud skete mellem torsdag kl. 10 og lørdag kl. 14.34. Et nordvendt vindue er opbrudt, men der er ikke overblik over, hvad der er stjålet.

Hedensted

Lørdag kl. 20.15 blev to ruder knust på Hedensted Skole på den side, der vender ud til stien over mod kirken. Tre personer er blevet set løbe fra stedet, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce