Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ugens politirapport uge 6

Ugens politirapport fra Hedensted og Juelsminde områderne. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce
Annonce

Stouby

En postkasse på Kohavevej i Stouby blev tirsdag aften 4. februar kl. 21.30 sprængt i luften. Ifølge Sydøstjyllands Politi blev der brugt fyrværkeri, men politiet har ikke yderligere oplysninger om sagen.

Hedensted Politistation, Valenciavej 4. Politiassistenter: Kent Birk 51518722, René Kreilgaard 5184 2540 - Søren Vind (Hornsyld) 61392218. Juelsminde Politistation: Steen Ibsen 7569 4095. (Evt. Horsens Politi, tlf. 114)

Klakring: En kortslutning hos Sportsrideklubben Skovly i Klakring satte søndag aften, 9. februar ved 18-tiden det helt store beredskab i gang.

Ud over en mindre brand i elskabet resulterede det nemlig også i en følgebrand i en af ridehallerne. Den del kunne klubben selv håndtere ved hjælp af en pulverslukker, men for en sikkerheds skyld blev en lang række af klubbens medlemmer alligevel tilkaldt for at holde ro på hestene.

Ligeledes troppede adskillige elektrikere med tilknytning til rideklubben op for at sikre sig, endnu en kortslutningsbrand ikke ville opstå.

- Selvom det ikke helt føltes sådan i øjeblikket, var det hele under kontrol. Alligevel er vi da lidt rystede, for tænk nu hvis vi ikke havde været der, siger instruktør Pernille Thomsen.

Hun understreger, at ingen af dyrene har taget skade. Var det ikke for de højtlydende sirener, havde de slet ikke nået at opfatte, der var fare på færde.

- Vi nåede ikke en gang derud, hvor det var nødvendigt at evakuere hestene. Det er klart, at de bliver lidt stressede i situationen på grund af brandbilernes udrykning og de mange mennesker, men ikke mere, end at de fik lidt hø og hurtigt faldt til ro igen, siger Pernille Thomsen.

Strømmen blev efterfølgende slukket, og indtil videre lyder meldingen på, at der ikke skulle være risiko for en gentagelse.

Annonce

Hedensted

Søndagens voldsomme stormvejr kastede 17 hændelser af sig i Hedensted Kommune, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Selvom det kan lyde som et højt tal, var det faktisk en stille dag på kontoret.

- I betragtning af vejrmeldingerne har det været ualmindeligt roligt, siger indsatsleder Michael Bruhn fra Sydøstjyllands Brandvæsen

Især i tidsperioden mellem klokken 18-19 fik politiet flere meldinger om væltede træer.

Dette var blandt andet tilfældet på Løsningvej, Mosegade, Hedensted Skovvej, Hovedvejen og Sønderdalvej.

Annonce

Staksrode

Sydøstjyllands Politi har ikke længere et aflåst pengeskab til opbevaring som hittegods på politigården i Horsens.

Ejerne har henvendt sig, oplyser vicepolitiinspektør Stig Simonsen.

- Det er et ægtepar fra Billund. De havde nøglen med og fik det åbnet, siger han til folkebladet.

Pengeskabet indeholdt nogle effekter, som ægteparret var glade for at blive genforenet med.

Andet kan politiet ikke oplyse om sagen. Ej heller om andre henvendte sig og prøvede lykken med en anden nøgle inden ægteparret.

Pengeskabet blev fundet på Stenhøj Strand ved Staksrode.

Sydøstjyllands Politi fik det ind omkring 31. januar.

Da det ikke umiddelbart var muligt at finde frem til ejerne, besluttede politiet tirsdag 4. februar at gå ud på sociale medier med billede og efterlysning. Det gav altså bid nogle dage senere.

Annonce

Barrit

En 40-årig mand fra Vejen kom natten til fredag 7. februar kl. 22.09 galt af sted på Vejlevej ved Barrit.

Af ukendte årsager mistede han herredømmet over sin bil og kørte i grøften. Der skete kun materiel skade ved uheldet, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Hornsyld

I lørdag af tirsdag aften 4. februar mellem kl. 18 og kl. 22.25 blev der stjålet smykker fra et hus på Snebærvej i Hornsyld.

Tyven er kommet ind ved at bryde et vindue op, fortæller Sydøstjyllands Politi.

Annonce

Gl. Sole

En større mængde træ, i alt fem rummeter, er blevet stjålet fra en garage på Årupvej i Gl. Sole, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Indbruddet er sket mellem mandag 3. februar kl. 20.30 og tirsdag kl. 11.25, og tyven er kommet ind ved at afliste en rude i garagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce