Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ugens Politirapport uge 6

Hedensted og Løsning Lokalpoliti i Hedensted. Foto: Mads Dalegaard

Juelsminde: Et sommerhus på Nørgårds Strand i Juelsminde har haft ubudne gæster.

Ifølge Sydøstjyllands Politi ligger det endnu ikke fast, hvordan gerningsmændene er kommet ind, men de har efterfølgende stjålet en række uspecificerede møbler af ukendt værdi.

Indbruddet blev opdaget mandag 8. februar kl. 13.

Hornsyld: Tirsdag 9. februar klokken 9.12 gik brandalarmen på Bråskovgård Efterskole i Hornsyld.

Det fortæller vagtchef Lars Grønlund fra Sydøstjyllands Politi.

– Det var en rygeovn, der begyndte at ryge mere, end godt var. Det blev aldrig til det helt store, fordi der var en frivillig brandmand, som hurtigt fik styr på tingene derude, siger Lars Grønlund og tilføjer, at brandmanden til daglig er ansat på stedet.

– Det kom hurtigt under kontrol, og så vidt jeg er informeret, er der ikke de store skader derovre, siger Lars Grønlund.

Spettrup: Onsdag 10. februar kl. lidt over 7 gik der ild i en toplansvilla på Hulvadsvej i Spettrup.

Indsatsleder Michael Bruhn fra Sydøstjyllands Brandvæsen fortæller, at mandskabet ved ankomst kunne konstatere, hvordan branden havde fat i et loftrum, som blev brugt til soveværelse.

Husets beboere havde på det tidspunkt allerede fået sig selv ud, hvorfor slukningsarbejdet straks kunne påbegynde. Således kom der hurtigt kontrol over ilden, som derfor blot medførte skader i soveværelse og den nærliggende baggang.

- Alligevel var vi på stedet en del af dagen, da vi skulle fjerne papiruld og efterslukke gløder. Det skulle skovles ud kvadratmeter for kvadratmeter, inden vi også gennemgik hele området med termisk kamera, siger Michael Bruhn.

Det vides ikke, hvordan branden opstod.

Hedensted: I en kombination af glat føre, alkohol i blodet og manglende kørekort kørte en 22-årig mand fra Juelsminde torsdag 11. februar kl. 21.20 galt på Vejlevej i Hedensted.

Manden mistede herredømmet over sin bil, hvorefter han i et solouheld gled ud i grøften.

Sydøstjyllands Politi oplyser, at han ikke kom til skade, men at turen alligevel koster ham et par sigtelser for blandt andet spirituskørsel og manglende kørekort.

Merring/Hornstrup: Myldretrafikken skabte tæt trafik på E45 fredag 12. februar, og køen resulterede i et færdselsuheld, som så skabte endnu mere kø.

- Uheldet sker i forbindelse med køkørsel kl. 15.45. En 25-årig kvinde kører i sydgående retning og foretager en opbremsning i et forsøg på at undgå at påkøre personbilen foran, men det lykkes ikke, så hun kører op bag i den forankørende, siger Steffen Wolf, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi.

Bilisten, der blev påkørt, var en 26-årig mand fra Aalborg, og han kom ikke til skade ved uheldet, som dog medførte væsentlige skader på bilerne.

Daugård: Fredag 12. februar kl. 14.49 indløb en melding om et færdselsuheld ved Daugård.

En 18-årig mandlig bilist kørte ad Storskovvej i nordøstlig retning. Da han nåede krydset ved Juelsmindevej og skulle svinge ud, holdt han ifølge Sydøstjyllands Politi stille og orienterede sig, men overså alligevel en bil, som kom kørende ad Juelsmindevej.

Den 18-årige kørte derfor frem, så bilerne stødte sammen. I den anden bil sad en 68-årig mand. Ingen af dem kom noget til ved uheldet.

Mændene er begge fra lokalområdet.

Hedensted Politistation, Valenciavej 4. Politiassistenter: Kent Birk 51518722, René Kreilgaard 5184 2540 - Søren Vind (Hornsyld) 61392218. Juelsminde Politistation: Steen Ibsen 7569 4095. (Evt. Horsens Politi, tlf. 114)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Gratis cykler til 10-årige gymnastikdrenge blev startskuddet: Nu giver Mathias liv til hundredevis af skrotcykler

Annonce