Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ugens politirapport uge 7

Hedensted og Løsning Lokalpoliti i Hedensted.  Foto: Mads Dalegaard
Annonce

Hedensted: En 31-årig mand fra Hedensted blev mandag eftermiddag varetægtsfængslet i grundlovsforhør ved Retten i Horsens, hvor han sigtes for flere indbrud.

Manden blev snuppet på fersk gerning under et indbrud i et hus i Sdr. Aldum ved Hedensted tidligt mandag morgen 15. februar, oplyser vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen, Sydøstjyllands Politi.

Forinden forsøgte han at bryde ind i et andet hus i Sdr. Aldum, men blev opdaget af beboerne, da han gik rundt om huset og lyste ind.

Beboerne bankede på døren indefra, og det fik den 31-årige til at tage benene på nakken og stikke af.

Politiet blev hidkaldt, og en hundepatrulje fulgte mandens spor hen til et andet hus i området, hvor han blev snuppet på fersk gerning midt under et indbrud.

Han blev anholdt kl. 5.20 mandag og er sigtet for nattens aktiviteter.

Løsning: En 59-årig mand blev mandag 15. februar kl. 22.39 sigtet for spirituskørsel, efter han blev standset af en politipatrulje med for meget alkohol i blodet.

Manden kommer fra en mindre by syd for Horsens, oplyser Sydøstjyllands Politi, som dog ikke ønsker at komme bopælen nærmere.

Kragelund: Onsdag 17. februar udbrød der brand i en lagerbygning på minkfarm på Vestermarksvej ved Kragelund.

Indholdet af bygningen var mestendels af halm og brænde, som brandvæsnet lod brænde ud under den kontrollede slukning.

Branden opstod ifølge Sydøstjyllands Politi kl. 13.36, da en 47-årig kvinde var i gang med at rengøre minkbure for pelsrester.

Det gjorde hun ved at stå inde i den pågældende hal, hvor hun brændte resterne med en ukrudtsbrænder, der også endte med at antænde en halmballe.

Fremgangsmåden var så lemfældig, at kvinden på stedet blev sigtet af politiet for at overtræde beredskabsloven.

Politiet kan ikke oplyse kvindens tilknytning til minkfarmen, men fortæller, at hun er bosat i Hedensted Kommune på en anden adresse end farmen.

Der var af gode grunde ingen dyr på minkfarmen, da branden begyndte.

Rårup: Rårup Kirke fik ifølge Sydøstjyllands Politi mellem onsdag 17. februar kl. 13 og torsdag kl. 9 besøg af en eller flere indbrudstyve.

Her blev der stjålet otte designstole af ukendt værdi.

Kirken uddyber selv på, at der er tale om stole, som har stået i kirken siden 1970'erne, og som utallige brudepar og dåbsforældre har siddet på lige siden.

- Jeg har det rigtig dårligt med det. Jeg bliver sur og gal - men mest af alt frustreret og ked af det. Der er jo tale om en kirke, så det er mig uforståeligt, at man kan have sådan en manglende respekt, siger menighedsrådsformand Hans Kramer Mikkelsen.

Tyvene er kommet ind ved at bryde kirkedøren op.

Hedensted Politistation, Valenciavej 4. Politiassistenter: Kent Birk 51518722, René Kreilgaard 5184 2540 - Søren Vind (Hornsyld) 61392218. Juelsminde Politistation: Steen Ibsen 7569 4095. (Evt. Horsens Politi, tlf. 114)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce