Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ugens politirapport uge 8

Hedensted og Løsning Lokalpoliti i Hedensted. Foto: Mads Dalegaard

Overby: En 54-årig mand fra Juelsminde blev mandag 22. februar standset på Overvej i Overby, fordi han kørte for stærkt på sin knallert.

En patrulje målte ham til at køre 53 kmt, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Løsning: En IT-virksomhed på Helge Nielsens Allé blev natten til onsdag 24. februar udsat for to indbrud, fortæller Sydøstjyllands Politi. Kl. 23.32 gik alarmen i det første kontor, hvor man kom ind gennem et vindue. Der er ikke overblik over, hvad der er stjålet.

Kl. 23.51 gik alarmen i kontoret ved siden af. Her var også blevet brudt et vindue op, og herfra blev der stjålet computere og elektronik, men præcist, hvad der er stjålet, er ikke opgjort.

Klakring: For en 50-årig lokal kvinde får en køretur i bil natten til lørdag 27. februar et efterspil. Politiet blev tilkaldt, efter kvinden var kørt i grøften på Klakring Stationsvej.

- Kvinden var ikke kommet til skade og var den eneste implicerede i uheldet, men det skal nu undersøges, om kvinden var påvirket af alkohol under kørslen.

Det oplyser vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi om uheldet, der skete kort efter midnat.

Juelsminde: Hvad der formentlig begyndte som en sportslig dyst ved midnatstid lørdag 27. februar, endte med en voldssag.

Vagtchefen ved Sydøstjylands Politi fortæller om en anmeldelse, der begyndte med, at omkring 10 personer i alderen 18-20 år gik over på fodboldbanen ved Vejlevej for at spille en fodboldkamp. Kampen endte i slagsmål og tumult, og en af deltagerne fik en skalle.

- Vi efterforsker nu, hvad der er op og ned i sagen, lyder det efterfølgende fra vagtchefen.

Juelsminde: Brandvæsnet nåede ikke engang frem, før en brand i en bolig i Fasanparken i Juelsminde var slukket søndag 28. februar.

- Vi fik oplyst under fremkørslen, at den var slukket. Så det var ikke så dramatisk. Men vi valgte så at køre til stedet alligevel og aftale, at vi skulle rekvirere noget følgeskade, siger Lars Bønding, indsatsleder ved Sydøstjyllands Brandvæsen.

Efter at branden var blevet slukket, var der stadig en del røg i boligen. Ilden opstod formentlig i relation til en brændeovn.

- Der var øjensynligt noget, der var faldet ned på brændeovnen og så videre ned på gulvet, siger Lars Bønding, der understreger, at det er politiet, der endeligt skal fastslå brandårsagen.

Anmeldelsen om branden kom klokken 11:08.

Juelsminde: Søndag 28. februar kl. 11.09 var der melding om brand i en bygning på Fasanparken i Juelsminde kl. 11.09. Der viste et ukendt objekt oven på en tændt brændeovn sig at være synderen.

På grund af varmen var den antændt, men brandvæsenet fik hurtigt bugt med de begrænsede flammer, hvorfor der ikke skete nogen nævneværdig skade.

Hedensted: Søndag 28. februar kl. 0.08 gik alarmen til en virksomhed på Ndr. Fabriksvej i Hedensted.

Sydøstjyllands Politi fortæller, at den blev sat i gang, da ukendte gerningsmænd forsøgte at bryde ind via en rude.

Hvorvidt vedkommende nåede at stjæle noget, er der endnu ikke overblik over. Politiet har dog sikret sig videoovervågning fra stedet, hvorfor det vil vise sig, om opklaringsarbejdet bliver en tand lettere.

Annonce

Præcisering

Kragelund: I sidste uge omtalte avisen en brand på en minkfarm på Vestermarksvej i Kragelund.

Minkfarmens ejer, Erik Christensen, har efterfølgende henvendt sig til avisen med en præcisering. I følge ham var en ansat i gang med at rengøre minkbure i en tom hal, hvor der ikke var noget, der kunne brænde. Burene blev rengjort for uld og hårpartikler fra minkenes pelsskifte med en gasbrænder, som man normalt gør.

Medarbejderen, der gik med gasbrænderen har været ansat på stedet i 26 år og har stor erfaring og kendskab med dette arbejde, oplyser Erik Christensen.

I forlængelse af hallen lå en anden hal med halmballer i. De to haller var adskilt af en stålvæg, men alligevel var der på en ukendt måde røget gnister fra den hal, kvinden arbejdede i, over i den anden hal, hvor halmen efterfølgende brød i brand.

Der var altså ikke tale om, at halmballerne var i umiddelbar nærhed af ukrudtsbrænderen, hvilket avisen i første omgang havde fået oplyst.Hedensted Politistation, Valenciavej 4. Politiassistenter: Kent Birk 51518722, René Kreilgaard 5184 2540 - Søren Vind (Hornsyld) 61392218. Juelsminde Politistation: Steen Ibsen 7569 4095. (Evt. Horsens Politi, tlf. 114)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Jeg og rigtig mange borgere i Stouby og omegn ser frem til, at Fakkegrav-området igen bliver et dejligt og attraktivt sted

Hedensted/Juelsminde Avis

Carsten Tøjmand klar til at lægge frakken på hylden efter 36 år: Har solgt halvdelen af butikken til næste generation

Annonce