Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Uhyggelige græskarhoveder invaderer Hedensted

Hedensted Handelsforening, Ungdomsskolen Hedensted, Hedensted Skole og Stjernevejskolen samarbejder om at gøre gader og butikker monster uhyggelige i forbindelse med et halloween-event i byen fredag 30. oktober. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Fredag 30. oktober står i uhyggens tegn i Hedensted. Handelsforeningen sørger nemlig for masser af halloween-uhygge i butikkerne og gaderne. Godt hjulpet af byens ungdomsskole og to folkeskoler.

Hedensted: Der bliver masser af uhygge i butikkerne og i gaderne i Hedensted, idet Hedensted Handelsstandsforening inviterer til halloween-event fredag 30. oktober, hvor de halloween-udsmykkede butikker vil have åbent helt til klokken 20.

Og det er blandt andet byens to folkeskoler, Hedensted Skole og Stjernevejskolen, med til at sørge for. Eller rettere sagt de to skolers 1. klasser. Handelsforeningen sørger nemlig for, at alle elever på denne årgang får udleveret et græskar. Elevernes opgave er at sætte navn på hver sit græskar og derpå dekorere det efter alle halloween-kunstens regler.

Præmie til vindergræskar

Herefter skal de rundt og stille dem ved byens butikker i løbet af fredag 30. oktober, hvorefter der så vil være en konkurrence om det flotteste græskar fra hver skole. Præmien er i begge tilfælde en hyggekurv til hele klassen til en værdi af 1000 kroner.

Også byens ungdomsskole, Ungdomsskolen Hedensted, har sagt ja tak til at medvirke. Elever fra ungdomsskolen vil således gå rundt i gaderne og sprede uhygge ved at være klædt ud i halloween-kostumer, ligesom de også vil være sminket i uhyggelig grad.

I bedste trick or treat-stil vil der være lidt corona-sikker mundgodt til alle udklædte børn i butikkerne.

Endelig sørger handelsstandsforening for, at der rundt omkring i centrum vil være små oaser med halmballer, som børnene kan lege i. De vil være placeret ved henholdsvis Bytorvet, Haralds Plads, Sydbank, Spar, Middelfart Sparekasse og Hedensted Bibliotek.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

70-årige Inger har klædt de kendte og rige på i flere årtier: Folk kører gerne langt for designerens råd

Annonce