Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Utraditionel generalforsamling i lokal forening

- For første gang vil vi gennemføre en generalforsamling virtuelt, siger Niels Øfjord. I efteråret 2020 blev han valgt som ny formand i lokalforeningen, der dækker gamle Juelsminde Kommune. Foto: Emil Fibiger

Juelsminde: Hos Kræftens Bekæmpelse i Juelsminde afvikler man generalforsamling, selvom det i øjeblikket ikke er lovligt at samles flere end fem personer.

Organisationens hovedafdeling har bedt lokalforeningerne holde det årlige møde virtuelt, og det er lige, hvad man gør i Juelsminde.

Her kommer generalforsamlingen til at foregå over internettet via programmet Teams.

- Dem, der ønsker, at deltage skal tilmelde sig, og så vil de få tilsendt en vejledning og et link. Det er faktisk ikke så svært, siger Niels Øfjord, der er formand i foreningen med cirka 1500 medlemmer og gamle Juelsminde Kommune som dækningsområde.

Annonce

Digitalt rum til 250 personer

Niels Øfjord håber, at digitaliseringen af generalforsamlingen ikke bliver en hæmsko for medlemmer, der vil være med, men at den snarere kan blive en hjælp for dem.

- Vi håber egentlig, at vi får nogle flere med, når man nu ikke skal ud om aftenen i vintervejret. Det kan gøre det nemmere for nogen at deltage, siger han.

En områdekonsulent fra Kræftens Bekæmpelse vil sikre, at teknikken er i orden til mødet, hvor op til 250 personer kan deltage.

Da Kræftens Bekæmpelse i Juelsminde holdt udskudt generalforsamling i efteråret 2020 var færre end ti med.

Årets generalforsamling foregår tirsdag 23. februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Gratis cykler til 10-årige gymnastikdrenge blev startskuddet: Nu giver Mathias liv til hundredevis af skrotcykler

Annonce