Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Værkstedslokale i Juelsminde bliver til legetøjsbutik

- Webshoppen skulle gerne blive færdig om to til fire uger. I løbet af sommeren satser jeg på at få den fysiske butik klar, siger Tina Pagh Dalgaard, der her ses foran sit kommende butikslokale. Foto: Emil Fibiger
32-årige Tina Pagh Dalgaard fra Juelsminde åbner inden længe egen webshop med salg af legetøj. Forretningen får også en lille butik.
Annonce

Juelsminde: På Jernbanegade i Juelsminde bliver et gammelt værkstedslokale i denne tid istandsat, så det fremover kan bruges som butik og showroom til en ny legetøjsforretning.

Forretningen får navnet Eventyrskoven.

Bag den står 32-årige Tina Pagh Dalgaard, der bor i Juelsminde med mand og to børn og til dagligt arbejder som social- og sundhedsassistent.

I fremtiden vil hun også finde tid til at drive legetøjsforretningen, som skal baseres på salg over internettet, men altså suppleres med en butik af den gammeldags slags.

- Det ville være synd for byen, hvis der ikke også kom en fysisk butik. Og da jeg har det her lille lokale til rådighed hos min forældre, så synes jeg, det kunne være sjovt at bruge det. Men det bliver ikke med åbningstider som i de andre detailbutikker i byen. Det bliver ikke otte timer i streg og fra mandag til lørdag, siger Tina Pagh Dalgaard.

Annonce

Bæredygtighed og økologi

Hun har i mange år drømt om at have sin egen butik, og at det nu bliver en legetøjsbutik, kan hun takke sine to børn for.

- Det hele går op i leg derhjemme, siger hun og griner.

Tina Pagh Dalgaard vil have kvalitetsvarer på hylderne.

- Den økologiske og bæredygtige del vil der blive lagt stor vægt på. Det skal være legetøj, som er skabt til at gå fra generation til generation. Men der vil selvfølgelig komme andet også, siger hun.

Eventyrskovens webbutik får lager i samme ejendom som den fysiske butik, der ventes at åbne i løbet af sommeren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce