Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Varmeværk med vokseværk

Læserbrev: Bestyrelse og medarbejdere i Hedensted Fjernvarmeværk har i løbet af 10 år opnået beundringsværdige resultater. Varmeproduktionen er nu næsten grøn, fordi man udnytter sol- og spildvarme.

Ledningsnettet rækker ud mod nye boligområder, f.eks. Dalby Bakker og Remmerslund Nord. Inden længe inddrages gasforsynede områder. Årupkvarteret, Parallelvej, Stjernevejskolen og Hedensted Centret bliver konverteret til fjernvarme. Der er også planer om at levere varme til Daugård. I Juelsminde har man etableret varme til en boligblok.

Huh hej, hvor det går. Bestyrelsen vader i succes og har efterhånden nærmest en følelse af at kunne gå på vandet.

Annonce


Det er på tide, at andelshaverne trækker i nødbremsen.


Bestyrelsen ønsker at få vedtaget nogle ændringer af vedtægterne. Det kan der naturligvis være gode grunde til. De nuværende umuliggør nemlig enkelte af bestyrelsens planer.

Hvis §2.2 bliver vedtaget, bliver det muligt eje kapitalandele i et andet fjernvarmeselskab, f.eks. Løsning Fjernvarme.

Hvis §2.2 bliver vedtaget må Hedensted Fjernvarme også etablere selskaber uden for Hedensted Kommune. I øjeblikket er der et projekt på vej i Skærup, syd for Vejle Fjord.

Derudover ønsker bestyrelsen at begrænse andelshavernes indflydelse. Til sidste generalforsamling foreslog man, at generalforsamlingen kun skulle vælge tre andelshavere til bestyrelsen. De to andre behøvede ikke at være andelshavere eller forbrugere. Det er nu reduceret til en.

I de gamle vedtægter skal et bestyrelsesmedlem være andelshaver. Suppleanten skal ind i bestyrelsen, når et bestyrelsesmedlem ikke længere er andelshaver.

Mit indlæg er absolut ikke ment som en mistillidserklæring til en kompetent bestyrelse, Men jeg håber, at mange vil møde op til generalforsamlingen 12. oktober. Det er på tide, at andelshaverne trækker i nødbremsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

70-årige Inger har klædt de kendte og rige på i flere årtier: Folk kører gerne langt for designerens råd

Annonce