Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Vi kan få mest af vor politik igennem ved at pege på det største borgerlige partis spidskandidat

Rune Mikkelsen. Arkivfoto: Elisabet D. Hyttel

Læserbrev: For et par uger siden blev det offentliggjort, at Nye Borgerlige havde indgået et samarbejde med de andre borgerlige partier i Hedensted Kommune.

Grundlaget for dette samarbejde er, at vi faktisk mener, at der er en rigtig god chance for, at vi igen kan få en borgerlig borgmester.

Hvis vi mente, at Socialdemokratiet allerede på forhånd havde vundet valget, ville der ikke være nogen grund til at kaste sig ind i kampen og bruge energi på den.

Indtil videre har tre kandidater til borgmesterkæden meldt sig.

Nye Borgerlige i Hedensted Kommune har valgt at pege på Venstres spidskandidat, fordi det må antages, at Venstre får flest stemmer i blå blok ved kommunalvalget.

Efter en meningsudveksling imellem partierne har vi foretaget dette valg.

Som følge heraf er det vor klare opfattelse, vi kan få mest af vor politik igennem ved at pege på det største borgerlige partis spidskandidat.


Vi vil gerne have den kommunale udskrivningsprocent sat ned eller som minimum lovning på, at den ikke stiger i perioden.

Rune Mikkelsen


Vi vil gerne have den kommunale udskrivningsprocent sat ned eller som minimum lovning på, at den ikke stiger i perioden.

Derudover vil vi have kikket på, om der kan laves besparelser i de kommunale budgetter, f.eks. en slankere kommunal forvaltning.

Hvis det ikke går, som vi tror og håber, nemlig at vi kan danne flertal med de andre blå partier, kan vi garantere vore vælgere, at vi ikke bliver en kedelig tandløs opposition, som sidder og nikker og siger ja og amen til, hvad der måtte komme fra Socialdemokratiet og dets allierede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Petanqueklub frustreret efter gentagne tilfælde af hærværk: Det er os selv, der skal bruge flere tusinde kroner

Annonce