Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Villa Mia i Hedensted rykker ind i nabobutik

Brugskunstbutikken Villa Mia i Hedensted udvider til det dobbelte ved at indtage nabobutik. Pia Udesen fra Daugård driver butikken sammen med sine to døtre. Foto: Mads Dalegaard
Brugskunstbutikken med mere Villa Mia på Bredgade i Hedensted får om kort tid dobbelt så meget plads at boltre sig på. Håndværkere er i øjeblikket i fuld gang med at vælte vægge og renovere nabobutikken, der senest har huset børnetøjsforretningen Sille & Silas.
Annonce

Hedensted: 20. september 2019 slog familien Udesen fra Daugård dørene op til en helt ny butik på Bredgade i Hedensted. Den hedder Villa Mia og gør i brugskunst, gaver, boliginteriør og specialiteter. Coronatider eller ej, så er familien bag butikken allerede klar til at udvide med det dobbelte antal kvadratmeter blot otte måneder efter åbningen.

Butikken drives af Pia Udesen og døtrene Mie Udesen og Sabrina Ørgaard. Familien, der også tæller faderen Niels Udesen, driver desuden et agentur, der samarbejder med nogle af de største virksomheder i Europa indenfor boliginteriør.

- Når nu muligheden bød sig, så synes vi, at det var en oplagt mulighed for at vise lidt mere af, hvad vi kan tilbyde. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi synes, at pladsen har været lidt trang med de blot 100 kvadratmeter, vi har her i butikken. Med tilføjelsen af nabobutikken får vi dobbelt så meget plads, siger Pia Udesen, der således får mulighed for at udvide sortimentet af brugskunst, ligesom afdelingen med specialiteter også vil blive udvidet.

- Det falder rigtig godt i tråd med, at vi lige har fået forhandlingen af romkugler og håndlavede flødeboller. Det har virkelig været et kæmpehit, og vi måtte således melde alt udsolgt op til Mors Dag, siger Pia Udesen, der også glæder sig til, at der endvidere bliver plads til nogle flere småmøbler i Villa Mia, idet man indtager nabobutikken.

Villa Mia på Bredgade i Hedensted bliver 100 kvadratmeter større, idet nabobutikken indtages. Den har senest huset børnetøjsforretningen Sille & Silas. Foto: Mads Dalegaard
Annonce

Nyder stor opbakning

Men hvordan tør i udvide i en tid, hvor mange specialbutikker melder om markant faldende omsætning på grund af coronakrisen?

- Det gør vi, fordi vi har nogle meget trofaste og loyale kunder, som bakker op om os. Jeg ved ikke, hvor mange gange vi har fået at vide, at Villa Mia lige var det, der manglede i byen i forhold til at finde noget lækkert boliginteriør og søde venindegaver. Den tillid og opbakning vil vi gerne kvittere for ved at lave en endnu større og flottere butik, siger Pia Udesen, og hun fortsætter:

- Det her handler jo også om at bakke op om byens handelsliv. Det synes vi, at vi gør med det her sats og håber, at det kan være med til at fastholde Hedensted som en attraktiv handelsby. Jeg fornemmer da også helt klart, at folk handler mere lokalt nu end de gjorde før coronakrisen. Det er rigtig godt, at vi bakker op om vores butikker i den her tid. Vi handler selv udelukkende lokalt, siger hun.

Og man udvider ikke kun antallet af kvadratmeter, men også åbningstiden, så Villa Mia fremadrettet også vil have åbent på mandage. Søndag vil således være den eneste lukkedag.

- Vi vil også holde åbent på enkelte, udvalgte helligdage, siger Pia Udesen, der regner med, at den nye udvidede Villa Mia vil være klar til at slå dørene op sidst i maj. Førsteudgaven af butikken har åbent i hele ombygningsperioden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce