Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Vox pop: Vi har det hele i Juelsminde

Juelsminde er i den mørke tid blevet pyntet op med lyskæder for at skabe en hyggelig stemning. Privatfoto
Butikkerne har været udfordret af corona i 2020, men kigger man på butiksbarometeret for Juelsminde, ser det ikke helt sort ud. Måske fordi kunderne er gode til at bakke op.
Annonce

Juelsminde: Der er ikke kommet flere tomme butikslokaler i Juelsminde, siden coronakrisen brød ud i marts måned.

Butikkerne har indtil videre klaret sig igennem krisen. Også selvom de mistede meget af Black Friday i slutningen af november. Den begivenhed var i stedet spredt ud over flere dage.

Butiksbarometeret viser indeks 109, hvilket vil sige ni procentpoint mere omsætning end i samme måned sidste år.

Annonce

Kunder bakker op

Indekstallet dækker over, at nogle af butikkerne har haft lavere omsætning i november end i 2019, mens andre har haft højere. Der er dog ingen butikker, der er så langt nede, som da coronakrisen lukkede landet helt i marts.

- Vi er godt tilfredse med vores omsætning i november, da vi ikke kunne holde en kundeaften som vi plejer, og Black Friday gik vi helt væk fra, siger Carsten Sjørslev fra Sjørs.

Annonce

- Vi har det hele

Noget tyder altså på, at mange kunder vælger at bakke op om de lokale butikker. Avisen gik på gaden for at spørge, hvordan tre kunder oplever Juelsminde som handelsby.

Annabel Hillestrøm, Hornsyld: - Juelsminde er en hyggelig by, og det er hyggeligt, at der er pyntet op med julelys. Jeg har et par faste butikker, jeg handler tøj i, og så kan jeg godt lide at komme på havnen om sommeren. Jeg synes faktisk ikke, byen mangler noget. Foto: Elisabet D. Hyttel
Annelise Ejersbo Jensen, Juelsminde: Juelsminde er en fin by, og jeg handler altid lokalt. Vi kan få langt det meste her. Det eneste, jeg mangler, er en Matas og måske en isenkræmmer, men ellers kan jeg få det hele her. Foto: Elisabet D. Hyttel
Steen Munch Hansen, Juelsminde: Jeg synes, vi har det hele. En god herretøjsforretning og en god boghandel. Hvis der er noget, de ikke har, så skaffer de det, og man får en god service. Det kan godt være, du kan få det lidt billigere i Bilka, men så skal du bruge benzin og tid på det, så jeg handler langt det meste her i byen. Foto: Elisabet D. Hyttel
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce