Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Voxpop: Det siger tre frivillige om Juelsminde Havnefest

Mark Vestergaard. Foto: Dennis Kaas

Hedensted Avis har talt med tre lokale om Juelsminde Havnefest.

Annonce

Mark Vestergaard, Havbaren, hvor mange år har du været til havnefest?

- Det har jeg været lige siden, jeg var 16 år, og jeg er 32 år nu. De første år hjalp jeg med at stille op. Da jeg blev 18, fik jeg ansvar for det, som nu er blevet til K2-baren, og nu er det Havbaren.

Hvad kan du bedst lide ved havnefesten?

- Jamen, jeg har jo lidt en speciel forkærlighed for damefrokosten, for den spiller jeg til som DJ. Den er klart et af mine højdepunkter. Jeg har været heldig at få lov til at spille op til dans for alle damerne de seneste tre år. Det stikker helt af. Damerne står på bordene, og giver den max. gas. Det er helt exceptionelt.

Hvilken koncert er den bedste, du har været til?

- Der har været så mange. En af dem, der står klarest i erindringen, er Magtens Korridorer for tre-fire år siden. Johan Olsen (forsanger, red.) er en fantastisk person på scenen. De spillede sangen Hesteluder til sidst. Det var prikken over i'et.

Hvad glæder du dig mest til at høre i år?

- Jeg glæder mig meget til at høre Thomas Helmig. Jeg er lidt af den gamle skole, så al 1980'er og 1990'er musik er jeg meget stor fan af. Jeg glæder mig også til at høre Magtens Korridorer igen.

Jette Danielsen. Foto: Emil Fibiger
Annonce

- Fantastisk sammenhold

Jette Danielsen, Guldcentralen, hvor mange år har du været til havnefest?

- Som frivillig og gæst var jeg med for mange år siden. Jeg var væk i nogle år, men efter vi er flyttet tilbage til Juelsminde, er jeg kommet med igen og har været hjælper i mindst fire år. I Guldbaren udleverer jeg spiritus til barerne og laver kaffe til politiet og vagterne.

Hvad kan du bedst lide ved havnefesten?

- Det er sammenholdet. Det er fantastisk. Der kommer så mange og støtter op om havnefesten. Og så er der koncerterne. Havnefesten er fantastisk god til at få noget god musik hertil.

Hvilken koncert er den bedste, du har været til?

- Jeg har ikke været til så mange koncerter de seneste år, for jeg har arbejdet og stået bagved. Men jeg kan bedst lide koncerterne i Hyttefadet og ellers sådan nogle som Lars Lilholt og Kim Larsen. Magtens Korridorer er ikke lige mig. Jeg er blevet 65 år, så dem er jeg lidt for gammel til, synes jeg.

Hvad vil du fremhæve fra årets program?

- Jeg synes, det er spændende, at Onkel Reje kommer derned. Ham glæder de helt unge sig vildt meget til at se og høre. Det er også dejligt, at der laves børnediskotek, så der bliver en alkoholfri fest for de lidt yngre.

Olle Jansved. Foto: Emil Fibiger
Annonce

- En kæmpe folkefest

Olle Jansved, barformand, hvor mange år har du været til havnefest?

- Som besøgende har jeg nok været der 10 år. Som frivillig er det tredje år.

Hvad kan du bedst lide ved havnefesten?

- Jeg kan bedste lide, at det er en kæmpe folkefest i Juelsminde. Den samler virkelig mange lokale borgere - både som frivillige og besøgende.

Hvilken koncert er den bedste, du har været til?

- Det har nok været D-A-D for en fire år siden. Der var bare stor fest i teltet og hammer godt vejr. Det gør meget for stemningen.

Hvad glæder du dig mest til at høre i år?

- Jeg glæder mig til Deccoband, som går på efter Helmig. Jeg hørte dem i Lunden for 13-14 år siden, og som jeg husker det, kunne de godt fyre en fest af. Det var god musik. Jeg glæder mig til at høre dem igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce