Annoncørbetalt indhold

Mangler du nye gardiner til boligen eller virksomheden?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Uanset om du mangler gardiner til privat eller erhverv, kan det leveres direkte til adressen. I de fleste hjem og virksomheder har man behov for gardiner eller solafskærmning, hvorfor det kan være rart med nogle gode gardiner, der passer helt perfekt til netop dine vinduer – både når det kommer til mål og udseende.


Annonce

Få det leveret direkte til din adresse

Gardiner i Holstebro er en mulighed, hvis du er på jagt efter nye gardiner til din bolig, virksomhed eller andet. Det er et oplagt og nemt valg, idet du har mulighed for at få det leveret direkte til den ønskede adresse, hvor gardinerne skal sættes op. Gardinbus er nemlig en vogn, som transporterer dine gardiner hjem til dig. Gardinbussen kan du benytte dig af, hvis du bor omkring Skive, Holstebro, Viborg eller Nykøbing Mors. På denne måde har du altså en mulighed for at se, hvordan gardinerne ser ud hjemme hos dig, på dit kontor eller andet.


Få vejledning

Når gardinbussen kommer ud til dig, får du naturligvis gode råd og vejledning af en dygtig og erfaren medarbejder, der har styr på sit fag. Derfor kan du komme med ønsker, hvor I sammen efterfølgende kan finde de helt rette gardiner til dig og dine behov. På hjemmesiden har du mulighed for at se, hvordan du booker gardinbussen, hvis du ønsker nogle nye gardiner. Besøget er helt gratis og uforpligtende, hvorfor det er en oplagt mulighed, hvis du ønsker dette. På hjemmesiden kan du ligeledes se telefonnummer og e-mail, hvis du ønsker at kontakte firmaet for yderligere spørgsmål.


Hvilke gardiner er du på jagt efter?

Online kan du se det brede sortiment. Uanset om du er på jagt efter lamel, rulle, folde eller stofgardiner er der et stort udvalg på internettet, som du kan tjekke ud, hvis det lyder interessant for dig. Hvis du har brug for skræddersyet gardiner, er dette tillige en mulighed. Her kan du trække på den erfaring firmaet har – og I kan sammen finde den perfekte løsning til dig. Opmåling og montering er en del af pakken, hvorfor du ikke selv skal tænke på det, da det bliver gjort for dig, hvis du booker en tid hos gardinbussen. Det kan være en stor beslutning at vælge gardiner til sin bolig, arbejde eller andet, hvilket betyder, at det naturligvis er essentielt at finde et firma, som har erfaring på området. Så hvis dette lyder som noget for dig, kan du besøge hjemmesiden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.