Annonce
Holstebro Onsdag

Åbningsfest i ny cykelbutik

Lars Olsen har 34 års erfaring fra cykelbranchen. Pressebillede
Ejeren af Holstebros nuværende Fri BikeShop åbner endnu en cykelbutik – denne gang i Mejdal.
Annonce

Mejdal: Der har været stor spænding omkring, hvad der sker inde bag de tildækkede vinduer på Prins Buris Vej 41A i Mejdal, men nu udløses spændingen. En ny cykelbutik, Fri BikeShop, åbner i Kajak Freaks’ gamle lokaler, som har stået tomme i lang tid.

Butikken åbner den 20. august, og i den følgende weekend fejres det med en åbningsfest fyldt med rabatter og ekstra gode tilbud.

- Vi glæder os til at møde de nye kunder i Mejdal og ikke mindst komme tættere på de nuværende kunder, som kommer i butikken på Lavhedevej, men egentlig bor i den sydlige del af byen. Nu kommer vi tættere på dem, og det bliver skønt at kunne give dem den mere lokale service, fortæller indehaveren Lars Olsen, der ejer både den nye Fri BikeShop-butik samt den allerede eksisterende i den nordlige del af Holstebro, i en pressemeddelelse. Lars Olsen har 34 års erfaring fra cykelbranchen og har siden 2008 været indehaver af Fri BikeShop på Lavhedevej. Nu udlever han altså drømmen om at åbne endnu en butik.

- Jeg har haft tanker om at åbne endnu en butik i mange år – og nu skulle det være. Lokalerne i Mejdal er gode plus beliggenheden i den bydel, er helt i top, og så har jeg en rigtig god personalestab, som jeg ved kan give kunderne god og kompetent service, siger Lars Olsen.

Den nye butik vil forhandle et stort sortiment af cykler, og med sin årelange erfaring tilbyder Lars Olsen faglig ekspertise og vejledning til alle cyklister i Mejdal og omegn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce