Annonce
Holstebro Onsdag

Ønsketræ i indkøbscenter hjælper udsatte børn

Socialpædagog og afdelingsleder Lone Merrild Rasmussen og korshærspræst Søren Nielsen ses her ved ønsketræet, der igen i år er stillet op i Nørreport Centret. Pressebillede
Nørreport Centret holder atter jul i velgørenhedens navn. Kunderne kan hjælpe med at opfylde et juleønske fra et barn i Holstebro Kommune ved at tage et ønskekort fra centrets ønsketræ og give et gavekort.
Annonce

Holstebro: For mange er julen en fortryllende tid fyldt med forkælelse, lækkerier og gaver, men et stigende antal børn i Danmark oplever, at julen er knap så særlig.

Flere og flere familier mangler økonomiske muligheder for at kunne gøre julen til det, vi ellers forbinder højtiden med. Siden 2005 har korshærspræst Søren Nielsen forsøgt at yde sårbare og udsatte familier i Holstebro Kommune julehjælp i form af gavekort, så der er lidt ekstra til at forsøde julen med.

Da Kirkens Korshærs Familiearbejde åbnede i Holstebro sidste år, var det med udgangspunkt i Søren Nielsens store arbejde, som har givet mange kontakter. Med familiearbejdet har Kirkens Korshær nu bedre mulighed for at hjælpe året rundt, men naturligvis ikke mindst ved juletid. - Igen i år er Nørreport Centret en aktiv deltager i det velgørende arbejde og stiller et ”ønsketræ” op i centret. Via Ønsketræet kan alle være med til at hjælpe et udsat barn ved at tage et kort fra træet og købe et gavekort til barnet på kortet, fortæller socialpædagog Lone Merrild Rasmussen. der er afdelingsleder i Kirkens Korshærs Familiearbejde, og hun tilføjer:

- Ønsketræet er en fantastisk idé, og sidste år fik vi gaver til mere end 260 børn fra Ønsketræet. Vi er glade for opbakningen og håber og tror på, at der igen i år vil være mange, som vælger at tage et ønskekort ned fra træet og glæde et barn - og en familie.

Annonce

Gør en forskel

Kirkens Korshærs familiearbejde peger på, at man med en gave til et udsat barn støtter en hel familie.

- Disse børn hører jo alle hjemme i en familie, og for forældrene betyder det altid meget, at nogen hjælper med at være gode ved deres børn, siger Søren Nielsen, og tilføjer, at man naturligvis også stadig kan støtte julehjælpen helt ordinært med et pengebeløb.

- Og der er brug for din hjælp, siger korshærspræsten.

- Disse familier trænger til hjælp til alt det, der hører julen til og gør den til en dejlig tid for os alle. Det er der, Julehjælpen går ind og gør en forskel, forklarer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Ti år med forandringer

Annonce