Annonce
Holstebro Onsdag

133 spillede nytårsbanko i Herrup Kulturhus

Ved nytårsbankospillet var der samlet 133 deltagere forleden. Og de fik en fornøjelig start på året med masser af gevinster og højt humør. Allerede den 13. februar er Majbritt Bundgård Lauridsen klar med en ny omgang banko på Valentinsdag. Privatfotos
Annonce

Herrup: Torsdag den 9. januar var 133 mennesker forsamlet i Herrup Kulturhus for at deltage i den store nytårsbanko. Der var 24 spil, mini og super og en masser amerikansk lotteri. Store stege, hamburgerryg, mørbrad, købmandsposer og to penge præmier var på spil. Sidegevinster på fuld plade.

- En fantastik start på 2020, for banko i Herrup. Jeg forsøger hver gang at finde på nye tiltag for at gøre det spændende at gå til Banko i Herrup, det lykkes p.t. meget godt. Der bliver ved med at komme nye folk, der finder vejen til Herrup, når der er banko. Herrup banko har helt klart set en fremgang i 2019, da det er meget moderne at gå til bonde banko (1-90 banko) igen, fortæller Majbritt Bundgård Lauridsen i en pressemeddelelse.

- Vores næste bankospil er Valentins Banko den 13. februar, hvor der er masser af kødpræmier, to store pengepræmier. Sikkert også en masse blomster og hjerter vil være i spil den aften, fortæller Majbritt Bundgård Lauridsen.

Der var fine gevinster som store stege, hamburgerryg, mørbrad, købmandsposer og to penge præmier var på spil, da 133 borgere forleden var samlet i Herrup Kulturhus til Nytårsbanko.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jagten på kalken

Holstebro Onsdag

Idrætsrådet holder årsmøde

Annonce