Annonce
Holstebro Onsdag

20 elever fra musikskolen deltog i talentkonkurrence

I lørdags var der klassisk musik på programmet. Børn og unge fra Holstebro Musikskole deltog i talentkonkurrencen, "Unge Spiller Klassisk”. Pressebillede
Annonce

Holstebro/Viborg: Hele 20 elever fra Holstebro Musikskole i alderen fra 13 til 25 år var med, da musikkonkurrencen, "Unge Spiller Klassisk”, lørdag løb af stablen på Kulturskolen Viborg.

Det oplyser skolen i en pressemeddelelse.

- Denne festlige, klassiske musikkonkurrence er kendetegnet ved, at der er mange vindere og ingen tabere, siger musikskoleleder Jens Dammeyer Sørensen, der glæder sig over den store interesse blandt eleverne for at spille klassisk musik på musikskolen.

Konkurrencen blev afviklet i to solistgrupper samt en ensemblegruppe, og Holstebro Musikskole var repræsenteret i alle grupper.

I ensemblegruppen deltog "Tri BaguettO", der består af Nikolaj på 16 år, der spiller klaver, Ingvar på 13 år, som spiller cello og den 14-årige violinist, William.

De tre drenge har brugt mange timer på at øve deres program, som de glædede sig til at spille i lørdags. Trioen har prøvet at deltage i konkurrencen før og vidste, hvad det krævede.

Alle deltagere i konkurrencen fik en kvalificeret udtalelse af en jury samt en brugbar udtalelse.

Finalen blev afviklet i Musikhuset i Århus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

"Lukket" butik har fundet alternativ måde at holde udsalg på: - Det har gjort os til optimister med henblik på fremtiden

Annonce