Annonce
Holstebro Onsdag

26 sponsorer støtter TTH med millioner

Hvert år de næste tre år vil TTH Holstebro modtage millioner fra Club 2023, som består af 26 større sponsorer. Foto: Photo Overlund
TTH Holstebro kunne i sidste uge præsentere den nye CLUB 2023, der ifølge direktør John Mikkelsen kan blive afgørende for klubbens fremtidige sportslige og klubmæssige set-up.
Annonce

Holstebro: Club 2023 er navnet på en gruppe af 26 større sponsorer, som alle har tegnet et tre-årigt TTH-sponsorat.

Ligaklubben vil således hvert år i de kommende tre år modtage et samlet millionbeløb, hvilket giver TTH en større økonomisk sikkerhed i corona-tiden.


Vi er økonomisk ikke i mål endnu. Det er er fortsat nødvendigt at få flere og stærkere partnere med i klubbens netværk omkring tophåndbolden i Nordvestjylland. Med Club 2023 har vi fået en meget flot start.

John Mikkelsen, TTH-direktør


Club 2023 partnerskabet giver samtidig klubben mulighed for at tænke langsigtet og fortsætte den sportslige udvikling, lyder det i en pressemeddelelse.

- For TTH Holstebros fremtid har opbakningen fra Club 2023 sponsorerne helt afgørende betydning for det nye set-up som herreklub. Opbakningen viser en stor lokal og regional tro på klubbens strategi. Vi er meget stolte over tilliden til det nye TTH, og sammen med spillere og trænere vil klubben arbejde benhårdt for at opnå nye TTH-triumfer i fremtiden, siger direktør i TTH Holstebro John Mikkelsen.

Annonce

Vil have flere med

Han håber, at at det med tiden vil lykkes at få flere partnere med i Club 2023.

- De nye Club 2023-partnerskaber giver os et stærkere økonomisk fundament og et bedre udgangspunkt for at nå sæsonens omsætning, siger John Mikkelsen og fortsætter:

- Vi er økonomisk ikke i mål endnu. Det er er fortsat nødvendigt at få flere og stærkere partnere med i klubbens netværk omkring tophåndbolden i Nordvestjylland. Med Club 2023 har vi fået en meget flot start.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce