Annonce
Holstebro Onsdag

3. klasse tegner motiv på indkøbspose til detailkæde

Eleverne, der går i 3. klasse på Holstebro Friskole, har tegnet tegningerne på den bæredygtige indkøbspose i fællesskab. Pressebillede
3. klasse på Holstebro Friskole er udpeget som én ud af tre vindere af Aldis konkurrence. Foruden et gavekort på 5000 kroner til Aldi får klassen blandt andre også æren af at designe kædens nye og bæredygtige indkøbspose.
Annonce

Holstebro: Det var med stor glæde, at de 20 elever i 3. klasse på Holstebro Friskole fik nyheden om, at de er én ud af tre vindere blandt over 1200 deltagere i Aldis designkonkurrence.


Det flotte design fra 3. klasse på Holstebro Friskole har dog vakt ekstra opmærksomhed, og bliver helt sikkert populær blandt vores kunder. Stort tillykke til alle eleverne.

Michelle Iversen, kommunikationskoordinator for Aldi


En stor sejr for klassen, der i første omgang gik benhårdt efter at vinde is, hvilket var en af de andre præmier i konkurrencen.

- Som billedkunst-lærer fangede konkurrencen mig med det samme, da det er en god måde at sætte fokus på bæredygtighed på en kreativ måde. Klassen har med stor engagement lavet tegningerne i fællesskab, og hele projektets forløb har været vildt givende for os som klasse og for det gode sammenhold. At det så samtidigt er et bæredygtigt projekt – det er dejligt, siger klasselærer Mette Jarlkov i en pressemeddelelse.

Præmien, der er et gavekort på 5000 kroner til Aldi, skal indløses til en klassefest.

Annonce

Vækker opmærksomhed

- Vi synes, at det gav rigtig god mening at involvere forbrugerne i designet af vores nye bæredygtige pose, da vi sammen med forbrugerne tager ansvar for et mere bæredygtigt valg og bidrager til et bedre miljø. Det har vist sig at være den rette beslutning, da vores designkonkurrence er gået over al forventning, og vi har modtaget mange fine designs, siger Michelle Iversen, der er kommunikationskoordinator i Aldi, og tilføjer:

- Det flotte design fra 3. klasse på Holstebro Friskole har dog vakt ekstra opmærksomhed og bliver helt sikkert populær blandt vores kunder. Stort tillykke til alle eleverne.

Den nye, bæredygtige pose, der er fremstillet af genbrugsplast, lanceres til efteråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce