Annonce
Holstebro Onsdag

400 lyttede med: Arne og Andre Lundemann gav nytårskoncert i Skave

Far og søn, Arne og Andre Lundemann, gav et fællesnummer. Foto: Thorkild Fleng - Holstebro

Arne og Andre Lundemann fik stående applaus til nytårskoncerten i Skave Hallen.

Annonce

Skave: Arne og Andre Lundemann, der er far og søn, gav sammen med Vestjysk Concertband og dirigent Birgit Lyby Damgård i fredags de 400 publikummer i Skave Hallen en koncertoplevelse, som blev honoreret med en lang, stående applaus efter sidste nummer.

Der var sammensat et meget bredt repertoire til aftenen med komponister som Johan Strauss, Offenbach og Andrew Lloyd Webber. Arne - den ældste af Lundemænderne - var konferencier og førte publikum gennem aftenens forløb. I første del sang han også. Derudover var der en smuk trompetsolo - "What a wonderful world" - spillet af orkestrets Malene Nørfjand Pedersen.

Her ses et udsnit af de cirka 400 gæster til nytårskoncerten. Foto: Thorkild Fleng - Holstebro
Annonce

Morsom sangspøg

I pausen nød publikum champagne og kransekage, og derefter indledte orkestret med en march af Goff Richards, før Arne Lundemann fik publikum med på en morsom sangspøg. Andre Lundemann sang en Frank Sinatra-klassiker, før orkestret spillede et Shu bi dua-medley, hvorefter Andre sang en fordansket udgave af Charlie Chaplins "Smile". Sammen sluttede far og søn af med en duet over nogle af Osvald Helmuts store klassikere, inden orkestret sluttede med "Champagnegaloppen".

Som arrangør var Hogager GF rigtig godt tilfreds med aftenens forløb, hvor 260 personer havde valgt at starte med spisning i Multisalen før koncerten. Her er man stolte over de 28 erhvervsdrivende og foreninger, der støtter op om koncerten samt de mange frivillige, der har hjulpet til med afviklingen. Det er ellevte gang, foreningen har arrangeret nytårskoncert i Skave.

Vestjysk Concertband leverede musikken. Foto: Thorkild Fleng - Holstebro
Der var sammensat et meget bredt repertoire til aftenen med musik af komponister som Johan Strauss, Offenbach og Andrew Lloyd Webber. Foto: Thorkild Fleng - Holstebro
Arne og Andre Lundeman fik blomster efter koncerten. Foto: Thorkild Fleng - Holstebro
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce