Annonce
Holstebro Onsdag

47 elever på Tvis Skole skal på Engineering Day opfinde en lydvæg

Elever over hele landet har på Engineering Day fået til opgave at designe og konstruere en væg, der kan bremse lyd. Projektet ”Lyden, der forsvandt” er udviklet til 7. -9. klasse i udskolingen, men også mange elever på mellemtrinnet i 4- 6. klasse deltager i at bygge lydisolerende vægge. Privatfoto
Annonce

Tvis: Mandag den 4. november markerer man Engineering Day 2019 på Tvis Skole med at lade 47 elever fra 8. klasse udtænke, designe og konstruere modeller af vægge, der kan modstå høj lyd. Enhver teenagerforældres drøm om at "pakke" husets støjende ungdom inde i et værelse med stærkt lyddæmpende vægge. Det sker på Engineering Day 2019, der afvikles i uge 45 på skoler i hele Danmark.

- Mange elever har svært ved at se, hvad de skal bruge matematik og naturfag til i den virkelige verden. På Engineering Day får de lov til at bruge fagene til at løse en helt konkret udfordring tæt på deres egen hverdag. Vi håber, at det øger begejstringen for fagene, og måske endda får nogle til at overveje at vælge den naturvidenskabelige vej senere i livet, siger direktør i Engineer the Future, Ghita Wolf Andreasen, i en pressemeddelelse.

Engineer the Future er sammen med Naturvidenskabernes hus organisationen bag Engineering Day for skoleelever i hele Danmark. Knap 200 lærere fra 150 skoler i Region Midtjylland har tilmeldt deres elever til Engineering Day, der i år indeholder opgaven ”Lyden, der forsvandt”.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce