Annonce
Holstebro Onsdag

50 er et nøgletal i bilhusets jubilæum

Hvad med en Toyota Rav 4 som ny bil, foreslår salgschef Rasmus Thorsen og økonomichef Hanne Juul Jensen fra STS Biler. Modellen er blandt de nye biler, der er særlige tilbud på lørdag og søndag. Foto: Lars Rask Vendelbjerg
STS Biler fejrer 50-året for sit navn med jubilæumsweekend med 50 biler til jubilæumspris og andre aktiviteter.
Annonce

Holstebro/Lemvig: Har man tænkt sig at anskaffe sig en Aygo x sky med foldetag, en C-HR, en Corolla eller en Rav 4 benzin-model fra Toyota. Så er det en god ide at være på pletten, når STS Biler lørdag klokken 10 åbner op for sin 50 års fejring i de lokale bilhuse i Lemvig og Holstebro samt i deres afdelinger i Herning, Ikast og Skive.

50 spritnye biler inden for de fire mærker får nemlig "et pænt hak i prisen. Enten på selve prisen eller med et hav af tilbud til næsten ingen penge", som salgschef Rasmus Thorsen formulerer det.

Der er kun 50 nye biler i spil. Når handlerne er afsluttet meldes de ind i et computersystem, der tæller op til 50.

- Og det er ikke kun de biler, vi har på lager. Kunden kan frit vælge model og farve, fortæller Rasmus Thorsen.

STS Biler fejrer både lørdag og søndag, at STS-navnet blev introduceret for 50 år siden af de tre bilforhandlere Per Sander, Jens Tang og Leif Sørensen. Og "50" er et gennemgående tema.

Således kan en af weekendens gæster vinde 50.000 kroner til køb af en ny eller brugt bil. For at få chancen skal man bare udfylde en kupon i forretningen inden søndag klokken 16.

Hvis man køber ny bil i weekenden er der desuden 50 procent på udvalgt udstyr. Herunder vinterhjul, træk, undervognsbehandling, måtter, stænklapper og lakforsegling.

- Det skal være festligt. Så vi byder naturligvis også på vand, øl og pølser til de voksne og snolder og sodavand til børnene, fortæller Rasmus Thorsen.

Løbende generationsskifte og udskiftning i ejerkredsen har bevirket, at direktør Ejgild Christensen i dag ejer STS Biler sammen med tre partnere; Flemming Madsen, Rasmus Thorsen og Hanne Juul Jensen, som alle er at finde i STS Bilers daglige drift.

Tre af partnerne fylder i år rundt: Hanne Juul Jensen har rundet 50 og i oktober fylder Eigild Christensen 60 og Rasmus Thorsen 40. I kombination med STS Bilers 50 år blev det til en samlet 200-års fejring forleden i Musikteatret Holstebro med 150 deltagere.

- Her kom vi alle på scenen, idet festen blev holdt her. Det var en helt særlig oplevelse, fortæller Rasmus Thorsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce