Annonce
Holstebro Onsdag

90 sportstalenter hyldet for deres resultater

15 sportsgrene fra 15 idrætsklubber i Holstebro Kommune var repræsenteret til den årlige hædring. Pressebillede
15 sportsgrene fra 15 idrætsklubber i Holstebro Kommune var repræsenteret til den årlige hædring af medaljetagere ved nationale og internationale mesterskaber.
Annonce

Holstebro: Der var massivt rykind af bronze-, sølv- og guldvindere på Dansk Talentakademi, da 90 idrætsfolk - unge som ældre - blev hædret for deres indsats og fik tak for at sætte Holstebro Kommune på landkortet.

De 15 idrætsgrene, hvor Holstebro-atleter i år var særligt dygtige, er golf, jagtskydning, motocross, atletik, håndbold, svømning, roning, kano og kajak, boksning, sportskarate, bueskydning, militær 5-kamp, styrkesport og ridning med islandske heste.

Plus en helt ny sportsgren; skateboard, som ikke tidligere har fundet vej til den årlige hædring.

Alle fik ros fra borgmesteren, der. slog fast, at idrætsudøverne er forbilleder og rollemodeller for mange. Han fremhævede det hårde arbejde bag resultaterne, et fantastisk klubarbejde fra ledere og trænere, samt familiernes opbakning, som én af grundene til den særlige vinderkultur i Holstebro Kommune. En kultur hvor sporten går hånd i hånd med uddannelse, familieliv og træning – for at udvikle helstøbte idrætsmennesker.

Flere lokale sportsfolk viser flaget i ind- og udland som ”Made in Holstebro” – noget Holstebro Elitesport gennem mange år har gjort til et varemærke for talentudviklingen i Holstebro Kommune.

Udøvere med rødder i de lokale idrætsklubber er i dag repræsenteret på seniorlandshold - blandt andet i roning, svømning, bueskydning, karate og cykling. Et par stykker har stadig chancen for at komme med til OL i Tokyo, hvis det går godt.

Medaljehædringen omfattede vindere fra 7. klasse til og med seniorniveau i perioden fra den 1. oktober 2018 til den 1. november 2019.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jazztrio spiller i Subhuset

Annonce