Annonce
Holstebro Onsdag

Alle Spar-butikkerne beholder deres hjertestartere

Også i fremtiden vil det være muligt at hente en hjertestarter ved Spar-butikken i Borbjerg. - Med hjertestarteren har vi mulighed for at gøre en reel forskel, når det virkelig gælder, siger den lokale købmand Bjørn R. Jacobsen om aftalen. Pressebillede

Borbjerg: Håbet er, at det aldrig bliver nødvendigt at tage dem i brug.

Alligevel glæder både købmand Bjørn R. Jacobsen i Borbjerg og ledelsen i Spar-kæden sig over, at der også de kommende to år vil være offentligt tilgængelige hjertestartere ved alle Spar-købmænd landet over.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

I Borbjerg er hjertestarteren placeret uden for butikken på Købmandsgade 1, hvor borgerne hurtigt og nemt kan hente den på alle tider af døgnet.

- Som købmand er jeg optaget af udviklingen i lokalsamfundet. Med hjertestarteren har vi mulighed for at gøre en reel forskel, når det virkelig gælder. Jeg er rigtig glad for, at vi nu også de kommende to år kan give vores nærmiljø denne ekstra tryghed, siger Bjørn R. Jacobsen, der er købmand i Spar Borbjerg.

I pressemeddelelsen siger sortiments- og konceptchef i Spar, Morten Jensen, at han forventer, at købmandskæden også vil have hjertestartere efter 2022.

Projektet er finansieret af KFI Erhvervsdrivende Fond.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Restaurants usædvanlige etårs-dag fejres med sekscifret investering: - Vi har kun haft åbent én uge, hvor vi selv kunne få lov til at bestemme

Holstebro Onsdag

15 tegn på forår

Annonce