Annonce
Holstebro Onsdag

Ambitiøs udviklingsplan for Holstebro midtby

- Holstebro Udvikling P/S er sat i verden for at fremme og føre spændende byudviklingsprojekter ud i livet sammen med de mange, der har et bankende hjerte for Holstebro. Vi vil sammen sætte nye standarder for Holstebro by, siger Jesper Larsen, der er direktør for Holstebro Udvikling P/S. Pressebillede

Partnerskab inviterer nu arkitekter til at give et bud på fremtidens midtby - og alle borgere kan give deres besyv med ved borgermøde den 27. februar.

Holstebro: 70.000 kvadratmeter midt i Holstebro by er klar til at blive bygget på om et par år, og ambitionerne for fremtidens by er store.

Derfor inviterer Holstebro Udvikling P/S nu arkitekter ind til at give deres bud. Målet er at få en samlet plan for udvikling af Holstebro midtby.

En dynamisk og spændende bymidte skal tiltrække mere liv til byen, mennesker, arbejdspladser og dermed vækst til hele Nordvestjylland i fremtiden. De 70.000 kvadratmeter midt i byen bliver ledige, når Hospitalsenheden Vest flytter fra Holstebro til et nyt supersygehus i 2021.

Annonce

Byens Plan

Planen for udviklingen af Holstebro Midtby, som skal ligge klar om et år - også kaldet Byens Plan. Planen kommer til at omfatte hele kernen af Holstebro by, der i dag har knapt 40.000 indbyggere. Holstebro Udvikling P/S er et partnerselskab mellem Holstebro Kommune (49 procent) og den private Færchfonden (51 procent) - en konstruktion med offentlige og private interesser. Onsdag den 27. februar inviterer Holstebro Udvikling og Holstebro Kommune alle byens borgere til borgermøde - Byens Møde. Her forventes flere hundrede at deltage og forslag fra mødet skal berige arkitekternes frem mod en samlet udviklingsplan. - Der er tale om et meget stort udviklingsprojekt for hele Holstebro midtby, og vi tror på, at succes bliver sikret gennem dialog og inddragelse af mange, som føler ejerskab, siger Jesper Larsen, der er direktør for Holstebro Udvikling P/S.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Vi slubrer rekordmeget saft i os

Holstebro Onsdag

Jeg er så glad for min cykel

Holstebro Onsdag

Ynglende ulve lukker del af plantage: Det er tydeligt, at ulvene har kastet deres kærlighed på et bestemt område

Annonce