Annonce
Holstebro Onsdag

Anna Wirsén og Christian Alvad I Folk-Club ’95

Anna Wirsén og Christian Alvad spiller ved Folk-Club ’95s julearrangement, der afvikles i Struer. Pressebillede
Annonce

Struer: Sange med vemod, klogskab, sort humor og romantik mødes med melodisk strengeakrobatik og underfundige historier fra hele verden, når Folk-Club ’95 spiller op til det årlige julearrangement, som denne gang holdes på Struer Gymnasium mandag den 16. december.

Valget af musikalsk indslag faldt let, da muligheden for at hyre Anna Wirsén og Christian Alvad dukkede op.

Christian Alvad er anerkendt som en af landets bedste akustiske guitarister. Han har turneret med Niels Hausgaard, og herfra kender alle manden med det underfundige smil, der lytter til Hausgaards fortællinger.

I dag leverer han selv anekdoter, når han står på scenen med Anna Wirsén. Med små, humoristiske fortællinger skaber han scenografien til sin musik, altid i tæt kontakt med sit publikum.

Anna Wirsén leverer egne tekster, og guldkorn fra Vreeswijk og Taube såvel som fra nutidige sangskrivere. I blandingen af alt fra kærlig sort humor, alvor, vemod, romantik og ind imellem en portion galskab, lades ingen uberørte. Annas CD ”Vardagsballerina” har fået fremragende anmeldelser og blev nomineret til årets visealbum af de svenske pladeselskaber.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jazztrio spiller i Subhuset

Annonce