Annonce
Holstebro Onsdag

Auktion gav 20.000 kroner til julehjælp

Den heldige vinder af auktionen på Nr. Vosborg kan se frem til 12 gourmet-serveringer. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Holstebro: I december 2020 lavede Nørre Vosborg en auktion om et private dining arrangement for 8 personer til en værdi af 20.000 kroner. Jacob Krogsgaard bød middagen op til den fulde pris, som alle går ubeskåret til julehjælpen i Holstebro.

Han og syv venner kan nu se frem til en aften med 12 serveringer og vinmenu på Nørre Vosborg.

- Vi har startet ny virksomhed for et par år siden, og det er gået rigtig godt, så vi tænkte at det ville være en god ide med en lækker middag for stifterne. At betalingen går ubeskåret til julehjælpen i Holstebro, er endnu et stærkt argument, fortæller Jacob Krogsgaard ifølge en pressemeddelelse.

Julehjælpen i Holstebro hjælper familier på overførselsindkomst eller kontanthjælpslignende indkomst med at gøre noget særligt ud af julens højtid - den højtid, der betyder så meget for de fleste af os i Danmark. Al den julehjælp der modtages, bliver stillet til rådighed i form af gaver, typisk er små eller store beløb skænket af privatpersoner, foreninger, kirker eller firmaer i kommunen.

- Vi er utrolig glade for det bidrag vi har modtaget fra Nørre Vosborg. Der er tale om et bidrag, som vi modtager med stor taknemmelighed og formidler videre med stor glæde til gavn for mange sårbare og udsatte forældre/familier, fortæller afdelingsleder af Kirkens Korshærs Familiearbejde, Lone Merrild Rasmussen ifølge pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Restaurants usædvanlige etårs-dag fejres med sekscifret investering: - Vi har kun haft åbent én uge, hvor vi selv kunne få lov til at bestemme

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

15 tegn på forår

Holstebro Onsdag

Tandlæge vender hjem

Annonce