Annonce
Holstebro Onsdag

Børn kan hænge julesokker op og få gratis gaver

Læsedragen, Læssie, har  hver fredag i december op til juleaften adventsgaver til børn, som afleverer deres julesokker til Holstebro Bibliotek. Når julesokken igen kan hentes af børnene, vil der være en ekstra overraskelse gemt i sokken. Pressebillede
Annonce

Holstebro: Bibliotekets læsedrage, Læssie, der glæder sig meget til december, hænger også sin kæmpe, røde julesok op, så den er klar til adventsgaverne.

Der er plads til mange flere julesokker, så børn i alderen fra to til otte år kan aflevere en julesok på biblioteket og hver fredag op til juleaften komme og hente en overraskelse, som vil være materialer til kreative opgaver i december.

Det oplyser Holstebro Bibliotek i en pressemeddelelse.

De mange farverige julesokker vil pynte på børnebiblioteket i hele december, og når julesokken kan hentes igen fra mandag den 28. december, vil der være en ekstra overraskelse i sokken, som kan bruges nytårsaften.

- Når børn – og voksne for den sags skyld – bruger fantasien ved at sidde med kreative opgaver eller fordyber sig i gode historier, så får man nogle timer forærende, hvor verden omkring os forsvinder, og vi får nærvær og ny energi. Det vil vi gerne bidrage til og håber, at mange familier vil være med, siger arrangementskoordinator Mette Holmegaard.

Man kan tilmelde sig ved allerede nu at hente en gratis billet på bibliotekets hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce