Annonce
Holstebro Onsdag

Bagspiller var skuffet over sit niveau - nu er han månedens profil

Månedens TTH-profil er i denne omgang 23-årige Aaron Mensing. Foto: TTH Holstebro
Aaron Mensing er månedens TTH-profil. Efter gode snakke med trænerstaben og holdkammeraterne har han løftet sit spil og været kampafgørende i november.
Annonce

Holstebro: 24 gange har målmændene i ligaen måttet se Aaron Mensings afslutning ryge forbi dem og ind i netmaskerne den seneste måned. Det svarer til seks gange per kamp.

Og har han ikke selv scoret, så har han sørget for at give holdkammeraterne gode betingelser. I sidste ende har det ført til sejre og point til TTH Holstebro.

Bagspilleren har været kampafgørende den seneste tid, og derfor er han ikke overraskende kåret til månedens TTH-profil i november. Det skriver TTH Holstebro i en pressemeddelelse.


Når min træner og mine medspillere stoler på mig, så føler jeg mig automatisk mere tryg. Jeg er en spiller, der har brug for at være i gode, trygge rammer, og det har jeg fået i Holstebro.

Aaron Mensing, TTH-spiller


Spørger man Aaron Mensing selv, skal årsagen til det gode spil findes tilbage i oktober.

- Jeg ramte ikke det niveau, jeg gerne ville i oktober måned. Så jeg havde nogle gode snakke med trænerteamet og mine holdkammerater om, hvad jeg kunne gøre bedre og tænkte, at nu skulle jeg bare ud og give den en ekstra skalle, siger den 23-årige bagspiller.

Annonce

Mindre forudsigelig

Èn ting er dog at bestemme sig for, at man vil gøre ting bedre. Noget andet er rent faktisk at gøre det.

- Jeg har den seneste tid prøvet at bygge mere på mit spil, så jeg blandt andet kan blive bedre på assistspillet og på gennembrud. Det gør, at jeg ikke er så forudsigelig for modstanderen og dermed kan være mere målfarlig, siger Aaron Mensing.

Tilliden fra mennesker omkring ham har også været vigtig for hans udvikling.

- Når min træner og mine medspillere stoler på mig, så føler jeg mig automatisk mere tryg. Jeg er en spiller, der har brug for at være i gode, trygge rammer, og det har jeg fået i Holstebro, tilføjer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce